La terra que va veure néixer a Pablo Neruda és avui un país en ple creixement. Santiago de Xile s'ha convertit en una de les grans capitals llatinoamericanes amb gratacels, bullici i cotxes que ens recorden que cal tenir-la en compte…

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Barcelona a Puerto Montt (PMC) Vols barats de Barcelona a Puerto Montt (PMC) de Barcelona a Puerto Montt Barcelona-Puerto Montt, Xile
Puerto Montt

La terra que va veure néixer a Pablo Neruda és avui un país en ple creixement. Santiago de Xile s'ha convertit en una de les grans capitals llatinoamericanes amb gratacels, bullici i cotxes que ens recorden que cal tenir-la en compte…

La terra que va veure néixer a Pablo Neruda és avui un país en ple creixement. Santiago de Xile s'ha convertit en una de les grans capitals llatinoamericanes amb gratacels, bullici i cotxes que ens recorden que cal tenir-la en compte en la llista de grans i importants ciutats del continent americà.

No obstant això, Xile ofereix molt més que asfalt. Quan estiguis cansat de l'ambient urbà t'adonaràs que està ple de racons naturals que mereixen una visita i que es reparteixen al llarg dels 4.270 km que té el país de nord a sud-enfront dels escassos 445 km d'est a oest-. Muntanyes i boscos que miren a la serralada dels Andes des de lluny: com el Calaix del Maipo, a 150km de la capital, la Reserva del Coure de Loncha, la Llacuna d’Aculeo o Los Molles. Precisament per les seves muntanyes, és una destinació d'esquí perfecta durant el seu fred hivern-que va de juny a setembre-, i una terra que demostra força en el negoci del vi. No t'oblidis de tastar-ho!

Ara és el moment de volar amb Iberia a Xile. Descobriràs un gran país i hauràs d'endarrerir el rellotge quatre hores. El clima és molt variat, i no només per les diferències d'altitud, sinó també per la latitud, ja que aquest país s'estén des del tròpic de Capricorn fins al pol sud. A més, el corrent fred de Humboldt provoca un descens de les temperatures a tot el país. L'oscil·lació austral d'El Niño (ENSO) també condiciona periòdicament el clima de Xile. La serralada dels Andes regula el pas de les masses d'aire. Al nord, el país es troba sotavent respecte dels alisis, i al sud, sobrevent. Per tant, a la zona nord, el centre d'acció principal és la Zona de convergència intertropical, i al sud, el Front polar sud i l'anticicló del Pacífic Sud.

Si agafes un vol Iberia amb destinació Xile, aterraràs a l'Aeroport Internacional Arturo Merino Benítez (AMB),3 també anomenat Aeroport de Santiago-Pudahuel, el principal aeroport del país. Està situat a l'oest de Santiago, dins de la comuna de Pudahuel, a 17 km d'aquesta ciutat, de la qual prové el seu nom antic, Aeroport de Pudahuel.

L'aeroport de Santiago de Xile és un dels més moderns de Llatinoamèrica i s'ha convertit en un gran hub indispensable per als viatges entre Amèrica del Sud i Amèrica del Nord, Àsia, Oceania i Europa.

L'opció més econòmica per desplaçar-se de l'aeroport de Santiago de Xile al centre de la ciutat és, com acostuma a ser habitual a qualsevol aeroport del món, el transport públic.

En aquest cas, el millor mitjà de transport és l'autobús, ja que la línia de metro de la ciutat encara no arriba a l'aeroport.

Hi ha dues companyies que cobreixen el trajecte entre l'aeroport de Santiago de Xile i el centre de la ciutat: Centropuerto i TurBus.

Pel que fa a la gastronomia, el plat més conegut de Xile és la Carbonada, un guisat d'hivern tradicional de la cuina xilena. Hi ha diferents versions d'aquest plat en altres gastronomies d'Amèrica del Sud, però a Xile es prepara amb patates, carabassa, pastanagues, mongetes i diversos condiments, a més de carn tallada en petits bocins.

La moneda oficial de Xile és el peso.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics