Cada vegada són més els que visiten Colòmbia, un país que emergeix amb força i que s'ha convertit en referència turística a Amèrica del Sud -sent a més l'únic país d'aquest con que limita amb el Pacífic i el Carib en…

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Bilbao a Medellín (MDE) Vols barats de Bilbao a Medellín (MDE) de Bilbao a Medellín Bilbao-Medellín, Colòmbia
Iberia.com

Lo sentimos

La página que has solicitado no está disponible

Le sugerimos que revise la dirección de internet solicitada ya que podría no ser correcta. En caso de ser correcta le sugerimos que intente acceder de nuevo pasados unos minutos, o seleccione, a continuación, la página de Iberia en su país.

Muchas gracias y disculpen las molestias. Volver a la página principal


The page you have requested is not available

We suggest you review the internet address requested as it may be incorrect. If it is correct we suggest that you try again after a few minutes, or select the Iberia page in for your country.

We thank you and apologise for the inconvenience. Back to home


La page que vous avez demandée n'est pas disponible

Nous vous suggérons de vérifier l'adresse internet sollicitée car elle pourrait être incorrecte. Dans le cas contraire, essayez à nouveau de vous connecter dans quelques minutes, ou sélectionnez la page Iberia de votre pays.

Merci beaucoup et veuillez nous excuser de la gène occasionnée. Retour à la page principale


Die gewünschte Seite ist leider nicht verfügbar.

Bitte überprüfen Sie die Internetadresse auf ihre Richtigkeit. Sollte sie korrekt sein, versuchen Sie es bitte in einigen Minuten erneut oder wählen sie nachfolgend die Iberia Internetseite Ihres Landes.

Vielen Dank und entschuldigen Sie bitte die Unannehmlichkeiten. Zurück zur Anfangsseite


La pagina richiesta non è disponibile

Le suggeriamo di controllare l'indirizzo internet sollecitato, poichè potrebbe non essere corretto. Nel caso l'indirizzo sia corretto, Le consigliamo di attendere qualche minuto prima di connettersi nuovamente, oppure di selezionare la pagina Iberia realtiva al Suo paese.

La ringraziamo e ci scusiamo per il disturbo arrecato. Tornare alla pagina principale


A página solicitada não está disponível

Sugerimos que verifique a direccção de internet solicitada, pode não estar correcta. Caso esteja correcta sugerimos que tente aceder uns minutos mais tarde, ou seleccione a página do seu país.

Pedimos desculpa pelo incómodo, muito obrigada.Voltar para a página principal

De opgevraagde pagina is niet beschikbaar

Controleer het internetadres, misschien is het niet correct. Als het adres wel correct is, raden wij je aan het later nog een keer te proberen of kies de pagina van Iberia in jouw land.

Hartelijk dank en excuses voor het ongemak.Terug naar de homepage


指定されたページが見つかりません

指定したアドレスが正しくない可能性がありますので、お確かめください。指定したアドレスが正しい場合には、数分後に再度お試しいただくか、または次のリストから Iberia の国別ページを��択してください

大変申し訳ございません。ご利用ありがとうございます。トップページに戻る

Medellín

Cada vegada són més els que visiten Colòmbia, un país que emergeix amb força i que s'ha convertit en referència turística a Amèrica del Sud -sent a més l'únic país d'aquest con que limita amb el Pacífic i el Carib en…

Cada vegada són més els que visiten Colòmbia, un país que emergeix amb força i que s'ha convertit en referència turística a Amèrica del Sud -sent a més l'únic país d'aquest con que limita amb el Pacífic i el Carib en les seves costes-. La seva gran capital, Bogotà, les seves ciutats colonials, platges, gastronomia i espais naturals tenen la culpa de convertir-la en una destinació que satisfà a viatgers exigents.

Anomenat així en honor al descobridor Cristòfor Colom, és el segon país més divers del món-seguint al Brasil-i compta amb 56 parcs naturals: tindràs l'oportunitat d'albirar moltes aus i amfibis diferents. És el país que compta amb més pluralitat del món en aquestes espècies. Potser per això, el seu escut el protagonitza el Còndor dels Andes, au nacional.

No obstant això, no tot és aire lliure. Hi ha molta ciutat i molta història que valdrà la pena recórrer: Bogotà amb el seu barri de la Candelaria, Cartagena d'Índies i la seva ciutat emmurallada, l'esperit colonial de Santa Fe, Popayán, Tunja o Villa de Leyva, i el pols d'altres grans ciutats com Medellín, Cali o Barranquilla. Et provoquen? Acostuma't a aquesta frase, així et preguntaran què vols als bars i restaurants, on no hauràs de deixar de provar el famós cafè de Colòmbia.

Ara és el moment de volar amb Iberia a Colòmbia. Descobriràs un gran país i hauràs d'endarrerir el rellotge sis hores.

El seu clima es caracteritza per una gran uniformitat tèrmica durant tot l'any. Tanmateix, existeixen diferències que van lligades a la varietat geogràfica del país. Hi trobaràs climes calorosos a la costa i climes freds a la serralada dels Andes i a la Sierra Nevada de Santa Marta.

Les principals diferències climàtiques estan marcades per l'altitud, ja que la temperatura baixa uns 6 ºC per cada 1.000 metres d'ascens sobre el nivell del mar. Les principals zones climàtiques són:

Costa caribenya. Presenta un clima tropical amb precipitacions concentrades entres maig i novembre. A mesura que s'avança cap a l'est, les precipitacions són més escasses.

Costa pacífica. Clima tropical molt plujós. De fet, aquesta regió és una de les més humides del planeta. Les precipitacions mitjanes anuals oscil·len entre els 3.000 i els 6.000 mm.

Regió andina. En general, presenta dues estacions humides (d'abril a juny i de setembre a novembre) i dues seques (de desembre a març i de juliol a agost) i una àmplia variació de temperatures en funció de l'altitud.

Clima de les terres planes. Es caracteritza per unes temperatures altes i dues estacions ben diferenciades: una de seca (de desembre a març) i una d'humida (d'abril a novembre).

Clima de l'Amazònia. Clima tropical càlid, humit i plujós típic de la selva.

Si agafes un vol Iberia amb destinació Colòmbia, aterraràs a l'aeroport de Bogotà anomenat Aeroport Internacional El Dorado. Està situat dins del terme municipal de Bogotà, a uns 12 km a l'oest del centre de la ciutat.

Per anar de l'aeroport de Bogotà al centre de la ciutat tens l'opció del Transmilenio, el sistema d'autobús urbà de Bogotà i un dels millors mitjans per anar de l'aeroport al centre de Bogotà. També hi ha autobusos urbans i, per descomptat, si no t'importa gastar una mica més, el taxi.

La gastronomia colombiana és molt rica. Les "arepas" amb xoriço són, possiblement, el plat més típic del país.

La moneda oficial és el peso.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics