Aquesta megalòpolis de 15 milions d'habitants no és només la capital financera del Brasil, és a més la seu capital cultural. Els seus milers de gratacels distribuïts desordenadament donen la idea del seu ritme i creixement vertiginosos,…

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n’acceptes l’ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Tanca

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Gran Canària a Sao Paulo (SAO) Vols barats de Gran Canària a Sao Paulo (SAO) de Gran Canària a Sao Paulo Gran Canària-Sao Paulo, Brasil
Iberia.com

Lo sentimos

La página que has solicitado no está disponible

Le sugerimos que revise la dirección de internet solicitada ya que podría no ser correcta. En caso de ser correcta le sugerimos que intente acceder de nuevo pasados unos minutos, o seleccione, a continuación, la página de Iberia en su país.

Muchas gracias y disculpen las molestias. Volver a la página principal


The page you have requested is not available

We suggest you review the internet address requested as it may be incorrect. If it is correct we suggest that you try again after a few minutes, or select the Iberia page in for your country.

We thank you and apologise for the inconvenience. Back to home


La page que vous avez demandée n'est pas disponible

Nous vous suggérons de vérifier l'adresse internet sollicitée car elle pourrait être incorrecte. Dans le cas contraire, essayez à nouveau de vous connecter dans quelques minutes, ou sélectionnez la page Iberia de votre pays.

Merci beaucoup et veuillez nous excuser de la gène occasionnée. Retour à la page principale


Die gewünschte Seite ist leider nicht verfügbar.

Bitte überprüfen Sie die Internetadresse auf ihre Richtigkeit. Sollte sie korrekt sein, versuchen Sie es bitte in einigen Minuten erneut oder wählen sie nachfolgend die Iberia Internetseite Ihres Landes.

Vielen Dank und entschuldigen Sie bitte die Unannehmlichkeiten. Zurück zur Anfangsseite


La pagina richiesta non è disponibile

Le suggeriamo di controllare l'indirizzo internet sollecitato, poichè potrebbe non essere corretto. Nel caso l'indirizzo sia corretto, Le consigliamo di attendere qualche minuto prima di connettersi nuovamente, oppure di selezionare la pagina Iberia realtiva al Suo paese.

La ringraziamo e ci scusiamo per il disturbo arrecato. Tornare alla pagina principale


A página solicitada não está disponível

Sugerimos que verifique a direccção de internet solicitada, pode não estar correcta. Caso esteja correcta sugerimos que tente aceder uns minutos mais tarde, ou seleccione a página do seu país.

Pedimos desculpa pelo incómodo, muito obrigada.Voltar para a página principal

De opgevraagde pagina is niet beschikbaar

Controleer het internetadres, misschien is het niet correct. Als het adres wel correct is, raden wij je aan het later nog een keer te proberen of kies de pagina van Iberia in jouw land.

Hartelijk dank en excuses voor het ongemak.Terug naar de homepage


指定されたページが見つかりません

指定したアドレスが正しくない可能性がありますので、お確かめください。指定したアドレスが正しい場合には、数分後に再度お試しいただくか、または次のリストから Iberia の国別ページを選択してください

大変申し訳ございません。ご利��ありがとうございます。トップページに戻る

Sao Paulo

Aquesta megalòpolis de 15 milions d'habitants no és només la capital financera del Brasil, és a més la seu capital cultural. Els seus milers de gratacels distribuïts desordenadament donen la idea del seu ritme i creixement vertiginosos,…

Aquesta megalòpolis de 15 milions d'habitants no és només la capital financera del Brasil, és a més la seu capital cultural. Els seus milers de gratacels distribuïts desordenadament donen la idea del seu ritme i creixement vertiginosos, així com de la constant lluita entre el ciment i una naturalesa exuberant que emana dels llocs més inesperats.

Si agafes un dels nostres vols barats a São Paulo descobriràs una ciutat que, si bé no pot competir en bellesa amb Rio, et seduirà pels seus contrastos i la seva vida cultural. El cor de la ciutat, i un dels llocs idonis per allotjar-te durant la teva estada, és l'Avinguda Paulista. En recórrer els seus més de dos quilòmetres s'entendre ràpidament perquè criden a São Paulo la 'New York llatinoamericana'. Enlluernadors gratacels, entre els quals destaca l'edifici Fiesp, conviuen amb desenes de centres culturals i amb un dels museus imprescindibles de la ciutat: el MASP. Ideat per l'arquitecta Lina Bobardi, acull una de les més importants coŀleccions d'art europeu d'Amèrica Llatina, amb obres de Rafael, Rubens, Boticelli, Velázquez, Turner o Poussin.

Al centre es troben bells edificis d'estil art noveau construïts a principis del segle XX, així com la Praça da Sé, espai verd on s'ubica el quilòmetre zero de São Paulo i que acull la Catedral Metropolitana. El Mercat Municipal, fundat el 1933, és un tradicional punt gurmet de visita obligada si vols regalar-te el paladar. Per dominar la ciutat i gaudir de les seves millors vistes no et perdis l'última planta de l'Edifici Itàlia. Si el que vols és menjar, sortir i ballar samba, el barri de Vila Madalena és la millor opció. Els seus carrers costeruts i estrets, decorades amb grafits, estan plenes de petits bars, restaurants i botigues de disseny.

Com a colofó ​​al teu periple paulista, no deixis de visitar el Parc de Ibirapuera, seu de les principals obres de l'arquitecte brasiler Oscar Niemeyer. Envoltats de natura, edificis com la Biennal de São Paulo, el museu Oca o l'Auditori Ibirapuera, conformen la postal perfecta d'aquesta ciutat: verd desbordant i imponent arquitectura.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics