La principal ciutat de Suïssa es situa a uns 30 quilòmetres dels Alps, on el riu Limmat conflueix al llac de Zurich. Envoltada de frondosos turons, la seva privilegiada ubicació, així…

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Jerez de la Frontera a Zuric (ZRH) Vols barats de Jerez de la Frontera a Zuric (ZRH) de Jerez de la Frontera a Zuric Jerez de la Frontera-Zuric, Suïssa
Iberia.com

Lo sentimos

La página que has solicitado no está disponible

Le sugerimos que revise la dirección de internet solicitada ya que podría no ser correcta. En caso de ser correcta le sugerimos que intente acceder de nuevo pasados unos minutos, o seleccione, a continuación, la página de Iberia en su país.

Muchas gracias y disculpen las molestias. Volver a la página principal


The page you have requested is not available

We suggest you review the internet address requested as it may be incorrect. If it is correct we suggest that you try again after a few minutes, or select the Iberia page in for your country.

We thank you and apologise for the inconvenience. Back to home


La page que vous avez demandée n'est pas disponible

Nous vous suggérons de vérifier l'adresse internet sollicitée car elle pourrait être incorrecte. Dans le cas contraire, essayez à nouveau de vous connecter dans quelques minutes, ou sélectionnez la page Iberia de votre pays.

Merci beaucoup et veuillez nous excuser de la gène occasionnée. Retour à la page principale


Die gewünschte Seite ist leider nicht verfügbar.

Bitte überprüfen Sie die Internetadresse auf ihre Richtigkeit. Sollte sie korrekt sein, versuchen Sie es bitte in einigen Minuten erneut oder wählen sie nachfolgend die Iberia Internetseite Ihres Landes.

Vielen Dank und entschuldigen Sie bitte die Unannehmlichkeiten. Zurück zur Anfangsseite


La pagina richiesta non è disponibile

Le suggeriamo di controllare l'indirizzo internet sollecitato, poichè potrebbe non essere corretto. Nel caso l'indirizzo sia corretto, Le consigliamo di attendere qualche minuto prima di connettersi nuovamente, oppure di selezionare la pagina Iberia realtiva al Suo paese.

La ringraziamo e ci scusiamo per il disturbo arrecato. Tornare alla pagina principale


A página solicitada não está disponível

Sugerimos que verifique a direccção de internet solicitada, pode não estar correcta. Caso esteja correcta sugerimos que tente aceder uns minutos mais tarde, ou seleccione a página do seu país.

Pedimos desculpa pelo incómodo, muito obrigada.Voltar para a página principal

De opgevraagde pagina is niet beschikbaar

Controleer het internetadres, misschien is het niet correct. Als het adres wel correct is, raden wij je aan het later nog een keer te proberen of kies de pagina van Iberia in jouw land.

Hartelijk dank en excuses voor het ongemak.Terug naar de homepage


指定されたページが見つかりません

指定したアドレスが正しくない可能性がありますので、お確かめください。指定したアドレスが正しい場合には、数分後に再度お試しいただくか、または次のリストから Iberia の国別ページを選択してください

大変申し訳ございません。ご利用ありがとうございます。トップページに戻る

Zuric

La principal ciutat de Suïssa es situa a uns 30 quilòmetres dels Alps, on el riu Limmat conflueix al llac de Zurich. Envoltada de frondosos turons, la seva privilegiada ubicació, així…

La principal ciutat de Suïssa es situa a uns 30 quilòmetres dels Alps, on el riu Limmat conflueix al llac de Zurich. Envoltada de frondosos turons, la seva privilegiada ubicació, així com la seva pròspera economia, l'han fet mereixedora en dues ocasions consecutives (2006 i 2008) del títol de ciutat amb més qualitat de vida del món.

Si agafes un dels nostres vols barats a Zurich et trobaràs una ciutat rica en oci i cultura a un pas de la natura més espectacular. El casc vell de Zurich acull importants monuments religiosos, cases burgeses medievals i carrers comercials com la Bahnhoftrasse, on trobar les botigues més exclusives. La Catedral Grossmünster és, juntament amb el llac, el símbol de Zurich. D'estil romànic, va ser manada construir per Carlo Magno i data dels segles IX i XIII. Compta amb dues prominents torres bessones, una cripta (la més gran de Suïssa) i un claustre romànic. L'Església de Sant Pere de Zuric, la més antiga de la ciutat, presumeix de tenir el major rellotge d'Europa, de 8,7 metres de diàmetre.

Entre els edificis civils destaquen l'Ajuntament (Rathaus), d'estil barroc, o les cases medievals del carrer Rennweg. Si el que vols és gaudir d'un paisatge excepcional, llavors no et perdis el mont Uetliberg. Situat a 869 metres sobre el nivell del mar, és el punt més alt de la ciutat i des del seu mirador s'obtenen unes impressionants vistes de Zuric, el seu llac i els Alps.

Si voles a Zuric, hi trobaràs un clima temperat.

La temperatura mitjana anual de Zuric és de 8,5 °C, amb màximes a l'estiu de 35 °C i a l'hivern mínimes de -10 °C.

Iberia vola a l'Aeroport Internacional de Zuric (codi IATA: ZRH), també anomenat Aeroport de Kloten, situat a Kloten, el més gran i amb més volum de passatgers de tot Suïssa.

Té la seva pròpia estació del tren (EC, IC, ICN i IR) i S-Bahn (S2 i S16), que surten constantment cap a l'Estació Central de Zuric durant la major part del dia, encara que, si el vol arriba a primera hora del matí o a la nit, la freqüència és més espaiada, de manera que és recomanable que comprovis la disponibilitat i la freqüència d'aquests mitjans de transport.

.

El trajecte entre l'aeroport i l'estació central de Zuric dura aproximadament 11 minuts.

.

La gastronomia de Zuric té una clara influència de la cuina alemanya, però ha sabut trobar la seva pròpia identitat en l'elaboració de plats típics de carn, patata, formatge, xocolata i altres, pels quals és reconeguda internacionalment.

Si bé la moneda oficial de Suïssa és el franc suís (CHF), pràcticament a tot arreu es pot pagar en euros, tot i que el canvi el rebràs en francs suïssos.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics