Iberia a l'aeroport de Barcelona

Consulta com s'arriba a l'aeroport de Barcelona, des d'on operen els vols d'Iberia o informa't de tots els serveis que oferim.

Quins serveis ofereix Iberia a l'aeroport de Barcelona?

Consulta tota la informació sobre la localització dels serveis que tens al teu abast a l'aeroport de Barcelona (aeroport del Prat-Josep Tarradellas): les nostres oficines d'Atenció al Client, informació de trànsit o zones d'embarcament i d'arribades.

Com s'arriba a l'Àrea Terminal 1 de l'aeroport de Barcelona?

La Terminal 1 de l'aeroport de Barcelona està connectada amb la ciutat i altres punts d'interès mitjançant taxi, metro, autobusos i tren de rodalies a través de la T2.
Des d'aquí hi ha un servei d'autobusos que uneix totes dues terminals en un trajecte que dura uns 10 minuts.

On es factura a la Terminal 1 de Barcelona?

Tots els vols d'Iberia i les seves companyies associades surten i arriben a la Terminal 1 de l'aeroport del Prat (Barcelona).
A la tercera planta de la T1 hi ha el vestíbul de facturació i el control de seguretat. Els taulells de facturació d'Iberia i les seves associades són als mòduls 300 i 400. La facturació d'Iberia / Iberia Regional Air Nostrum es fa als taulells del 351 al 362.

El Corredor Barcelona-Madrid és un espai exclusiu de la terminal perquè el Pont Aeri sigui més àgil, simple i ràpid. Per volar has d'accedir a la zona denominada “Corredor Barcelona-Madrid” (amb accés propi) de la Terminal 1, on trobaràs els tres taulells de facturació, per si encara no tens la targeta d'embarcament o necessites facturar equipatge.

Carregant...