Els meus Avios

Tota la informació sobre els Avios que has aconseguit com a client Iberia Plus. Comprova el saldo i si caduquen. Esbrina com els pots fer servir o compartir.

On puc consultar el saldo d'Avios?

Pots consultar el saldo d'Avios des de la teva àrea privada > Els meus Avios. Hi trobaràs els moviments amb una antiguitat màxima de 14 mesos i podràs acotar la cerca per interval de dates o per categories del servei. Per a moviments anteriors, pots tramitar-ho a través d'aquest formulari.

Una altra persona pot gaudir dels meus Avios?

Pots nomenar beneficiaris de la teva targeta Iberia Plus perquè gaudeixin dels teus Avios en qualsevol dels serveis del programa, sense necessitat que els acompanyis. Els podràs canviar quan vulguis i actualitzar la llista dels teus beneficiaris directament des de l'àrea privada d'iberia.com > Perfil > Acompanyants freqüents.

Puc comprar, regalar o transferir Avios?

Si no disposes de prou Avios per utilitzar en un viatge o servei de qualsevol companyia associada, pots comprar-ne i, d'aquesta manera, recarregar ràpidament el saldo. Com a client Iberia Plus t'oferim la possibilitat de comprar, regalar i transferir Avios a qui vulguis.

Els Avios caduquen?

Si fas servir sempre la targeta Iberia Plus als teus vols o en qualsevol dels partners del programa, evitaràs que se't caduquin els Avios.
La normativa estableix que, per evitar la caducitat del saldo total d'Avios, el compte d'Avios a Iberia Plus haurà de tenir almenys un moviment (obtenció/utilització) en els darrers 36 mesos. No es considera activitat l'emissió o la recepció d'Avios per transferència o traspàs. El sistema t'informarà del nombre d'Avios a punt de caducar amb una anticipació mínima de 2 mesos i figurarà a l'estat del teu compte, que pots consultar a iberia.com.
Un cop caducats, no els podràs recuperar.

Els Avios són reemborsables?

Els bitllets comprats amb càrrec a Avios en vols del Grup Iberia es podran reemborsar segons la tarifa i amb les condicions següents a través del teu Centre de serveis d'Iberia Plus:

 • Classe Blava: admet canvis abans de la sortida del vol i reemborsaments amb 24 h d'antelació amb una penalització de 25 €. Després del vol no s'admeten reemborsaments totals ni parcials de trams no volats.
 • Turista Completa: admet canvis abans de la sortida del vol i reemborsaments amb 24 h d'antelació. Després del vol no s'admeten reemborsaments totals ni parcials de trams no volats.
 • Turista Premium: admet canvis abans de la sortida del vol i reemborsaments amb 24 h d'antelació  amb una penalització de 25 €. Després del vol no s'admeten reemborsaments totals ni parcials de trams no volats.
 • Business: admet canvis abans de la sortida del vol i reemborsaments amb 24 h d'antelació  amb una penalització de 25 €. Després del vol no s'admeten reemborsaments totals ni parcials de trams no volats.
 • Els bitllets comprats amb Avios per a vols de Vueling no admeten canvis ni reemborsaments.
 • L'ús d'Avios per a productes i serveis oferts per partners no aeris s'haurà de gestionar directament amb cadascun d'aquests partners, els quals tenen les seves pròpies polítiques de devolució.

 

Puc comprar un bitllet per al meu nadó amb càrrec a Avios?

Pots comprar un bitllet amb càrrec a Avios per a un nadó a través del nostre web, al mateix temps que tramites el d'un adult. Si ja has fet una reserva amb Avios i necessites afegir-hi un menor de dos anys, aleshores hauràs de contactar amb el nostre Centre de serveis d'Iberia Plus.

Què són els Avios i com s'aconsegueixen?

Avios és el nom de la moneda comuna als programes Executive Club i Avios Travel Rewards Programme.

Identifica't com a titular de la targeta Iberia Plus cada vegada que volis amb Iberia o quan contractis els serveis de qualsevol de les companyies associades al programa. Així obtindràs Avios que podràs bescanviar per vols, estades en hotels, lloguers de cotxes i altres serveis.

Consulta els més de 90 partners associats al programa Iberia Plus, amb els quals podràs obtenir i utilitzar Avios.

Què puc fer per gaudir dels meus Avios?

 • Reserva vols a Iberia, per a tu o per a qui vulguis, a canvi dels teus Avios.

 • Aprofita els avantatges i beneficis dels més de 90 partners que posem a la teva disposició.

 • Amb Avios&Money combina Avios i diners per reservar nits d'hotel i cotxes.

 • Utilitza els teus Avios per obtenir descomptes en l'import total del bitllet i, a més, obtenir Avios pels euros de despesa neta realitzada (sense incloure-hi impostos ni taxes).

 • Pots comprar, regalar i transferir Avios a qualsevol usuari que sigui titular d'una targeta Iberia Plus.

 • Podràs adquirir un Upgrading usant els teus Avios, sempre que la tarifa del teu bitllet sigui una I, B o H i hi hagi disponibilitat en les cabines Business i Premium.

Què he de fer si veig que tinc alguns Avios o Punts Elite no anotats?

Si en consultar l'opció “Saldo i moviments” a la teva àrea privada no veus anotats tots els Avios o Punts Elite dels vols o serveis utilitzats, tingues en compte que per a les operacions en què s'hagi indicat el número d'Iberia Plus durant la reserva, l'anotació es farà en un termini màxim de 2 mesos, en funció de la companyia operadora o del partner Iberia Plus.
Si passat aquest temps els Avios o Punts Elite encara no t'apareixen al compte, segueix els passos següents per reclamar-los:

COMPANYIA PROCÉS DE RECLAMACIÓ TERMINI ANOTACIÓ
Vols operats o comercialitzats pel Grup Iberia*, American Airlines, British Airways, Malasian Airlines, Qatar Airways i Sri Lankan Airlines. Es gestiona a través d’iberia.com a La meva Iberia/Avios i Punts Elite/ Avios no anotats. Els Avios s'anotaran en un termini màxim de 45 dies.
Resta de companyies aèries associades al Programa Cal enviar la imatge de la targeta d’embarcament i una còpia del bitllet electrònic a través del formulari. Els Avios s'anotaran en un termini màxim de 45 dies.
Partners no aeris Iberia Plus Has de tramitar-ho amb l'empresa partner amb qui has contractat el servei, a través dels contactes que apareixen a “Altres companyies associades: Avios/Avios no anotats. Els Avios s'anotaran en un termini màxim de 3 mesos.

*El Grup Iberia està format per Iberia, Iberia Express i Iberia Regional / Air Nostrum.

Per a qualsevol dels tres casos anteriors, disposes de 6 mesos per reclamar els Avios o Punts Elite des de la realització del servei, o bé de 3 mesos, en cas d'alta posterior a la data del servei als partners aeris. A partir de la data de la reclamació, l'anotació al compte es farà en un màxim de 3 mesos.

Puc fer una compra amb càrrec als meus Avios?

Pots fer la teva compra amb càrrec als Avios directament a Iberia.com, a través del cercador. Quan hagis triat l'origen i la destinació i les dates del viatge, apareixerà l'opció “Pagar amb Avios”. També pots accedir-hi des de la secció d'“Iberia Plus > Avios > Utilitzar els meus Avios” o, si ho prefereixes, trucant al Centre de Serveis Iberia Plus.

Una altra possibilitat és combinar Avios i diners. Quan hagis iniciat la sessió, a la pàgina de pagament es mostrarà l'opció per pagar una part de l'import amb Avios, i diverses quantitats i la seva correspondència en euros perquè triïs la que més et convingui.

Si pertanys a un programa de fidelització d'una altra companyia aèria de l'aliança oneworld hauràs de fer la reserva a través del seu lloc web o del seu centre d'atenció telefònica.

Els bitllets obtinguts mitjançant el bescanvi d'Avios no generaran Avios.

Es pot afegir la targeta Iberia Plus després d'haver comprat el bitllet perquè es comptabilitzin els Avios?

Si ja has comprat el bitllet i t'has descuidat d'indicar el teu número de targeta Iberia Plus, el pots afegir accedint a les teves reserves des de l'opció "Els teus Vols > Gestiona la teva reserva". Als detalls de la reserva, a "Informació de passatgers", podràs afegir el número de la targeta de fidelització. També tens l'opció d'introduir-lo durant el check-in.

Què és un vol compartit?

Iberia manté acords amb altres companyies aèries a través dels quals pot vendre places en determinades rutes, operades per aquestes companyies, amb el codi IB. Aquests vols s'anomenen “vols en codi compartit” i només són vàlids per obtenir Avios* en cas que estiguin operats per una companyia de l'aliança oneworld.

Si has comprat el bitllet a través d'iberia.com i la companyia operadora és American Airlines, British Airways, Finnair o Vueling, et dirigirem a la seva web perquè puguis fer el check-in online. Si és una altra companyia aèria, hauràs de facturar a l'aeroport.
Revisa al teu bitllet l'equipatge facturable gratuït que està inclòs en la teva franquícia. En cas d'excés de pes, de peces d'equipatge i similars, s'aplicaran les normes sobre equipatge de la companyia que operi el vol.

*Tingues en compte que no es poden comprar bitllets amb càrrec a Avios per volar en aquests vols, excepte a Vueling, Level i Interjet.

Carregant...