Serveis a bord

Compara els tipus de seients, descobreix tots els serveis que oferim a bord: menú, cinema, música, wifi i premsa digital. Llegeix les recomanacions perquè el teu viatge sigui més agradable.

Tipus de seient a bord

De la mateixa manera que triem la destinació, els vols o l'hotel quan preparem el viatge, també és important decidir on ens asseurem a l'avió. A la nostra comparativa podràs triar butaca còmodament, contrastant-ne les característiques segons la cabina en què viatgis.

Cinema, música i entreteniment a bord

Als nostres vols de llarg recorregut podràs gaudir de múltiples opcions d'entreteniment: més de 65 pel·lícules amb les darreres estrenes, tots els gèneres i en diferents idiomes.

A més, disposes de més de 105 sèries de televisió espanyoles i internacionals, documentals i programes d'esports, tecnologia i viatges, entre d'altres. I si prefereixes escoltar música, et presentem més de 60 àlbums de discos clàssics i novetats, així com una variada selecció d'audiollibres, podcasts i jocs.

Als nostres A350 de Nova Generació, podràs gaudir de l'entreteniment a les noves pantalles tàctils 4k més grans, amb la possibilitat de connectar els teus auriculars sense fil a través de Bluethooth.

Connectivitat a bord: servei Wi-Fi i connexió per Bluethooth

Ara, durant el viatge podràs accedir al teu correu electrònic, entrar a les teves xarxes socials preferides, enviar missatges de text, fer servir aplicacions de missatgeria instantània i molt més, gràcies al nostre servei de Wi-Fi a bord.

Si viatges en classe Business, ets client d'Iberia Plus o et dones d'alta al programa, t'oferim el servei gratuït per a aplicacions de missatgeria, com WhatsApp, Messenger, Telegram o Viber durant tot el vol.

A més, als nostres A350 de nova generació, tens la possibilitat de connectar els teus auriculars sense fil a través de Bluethooth per poder gaudir de l'entreteniment a les nostres noves pantalles tàctils 4K.

Consells per a un viatge més confortable

Encara que els avions comercials d'avui siguin molt segurs i confortables, els viatges es poden fer més saludables si seguim una sèrie de recomanacions:

  • Canvis de pressió. És aconsellable no ingerir menjars pesats ni flatulents ja des de la vigília del vol. Els nostres menús a bord no incorporen aquests ingredients desaconsellats.

  • Humitat. El fet que la humitat relativa a la cabina sigui més baixa del que és habitual pot provocar certa deshidratació. Intenta evitar el cafè i l'alcohol des del dia abans del viatge i incrementa el consum de líquids durant el vol.

  • Espai i moviment. L'espai disponible a l'avió és limitat i el moviment és reduït. No col·loquis les peces de mà en llocs on puguin impedir el moviment de les cames i intenta vestir amb roba còmoda i poc ajustada.

Servei de premsa digital

En col·laboració amb PressReader, a Iberia t'oferim més de 7.000 diaris i revistes de més de 150 països, en 60 idiomes i en format digital. Així, complint el nostre compromís mediambiental, reduïm 640 t de paper a l'any i deixem d'emetre més de 615 t de CO2.
Descarrega les publicacions que vulguis abans de volar i les podràs llegir còmodament a bord, o més endavant.

Revista Ronda

L'última edició de la nostra revista Ronda inclou reportatges de les destinacions on volem, entrevistes d'actualitat, gastronomia, moda, propostes culturals i de lleure i, per descomptat, el catàleg de la nostra Botiga a Bord.

Celler Business Plus

Et donem la benvinguda a la nostra ruta de vins: els cellers més importants del país volen amb tu per completar el menú.
Descarrega la carta de vins trimestral i el suggeriment d'aquest mes.

Si ets client Iberia Plus, el Club del Vino et porta a casa una selecció exclusiva de vins, reservada a la nostra Busines Class i a les Sales VIP. Enviem les comandes a Espanya, Portugal, França, Itàlia, Alemanya i el Regne Unit.

Carregant...