Tarifes

Descobreix la gran varietat de tarifes que t'oferim perquè triïs la que més t'interessi segons les teves necessitats. Coneix-ne les condicions i com s'apliquen en funció de l'edat.

Hi ha diferència en el preu dels bitllets segons l'edat?

Els preus poden variar en funció de l'edat, però també del tipus de tarifa, de l'origen/destinació i de les dates del vol. Segons l'edat, les tarifes són les següents.

 • Adult. A partir dels 12 anys complerts, s'aplica per a tots els clients la tarifa d'adult (ADT).
  Per a vols interbalears (entre Eivissa, Palma i Menorca) es pot aplicar la tarifa Jove (entre 12 i 24 anys) i la tarifa Sènior (més de 65 anys).

 • Child (Nen). Per a nens majors de 2 anys i menors de 12 anys (CHD) que viatgen acompanyats d'una persona major de 16 anys, el descompte varia segons la tarifa i la destinació. En algunes ofertes especials no s'aplicarà cap descompte.

 • Infant (Nadó). Els nens que encara no han fet els dos anys (INF) en el moment de la sortida del vol i que no ocupen seient paguen entre el 30 % i el 10 % del preu de la tarifa de l'adult que els acompanya. Si el nadó farà els dos anys abans no s'acabi el viatge, el seu bitllet haurà de tenir la tarifa de nen (CHD) per a tot el vol.
  Si prefereixes que un nen menor de dos anys viatgi ocupant seient, pagarà la tarifa de menor d'entre 2 i 11 anys complerts (CHD) i haurà de portar una cadireta homologada per al transport.
  En cas de viatjar amb dos nadons, un pagarà la tarifa que li correspon (INF) i anirà a la teva falda, i al segon nadó se li aplicarà la tarifa de menor d'entre 2 i 11 anys complerts (CHD) i ocuparà seient. Hauràs de portar obligatòriament una cadireta homologada per al transport.

De què depèn que en un mateix vol hi hagi tarifes amb uns preus tan diferents?

Per adaptar-nos a les teves necessitats, tant per a vols dins d'Europa com intercontinentals oferim diversos tipus de bitllets o tarifes. Cada tarifa preveu unes condicions diferents que podran variar segons el vol, per la qual cosa et recomanem comprovar-les durant el procés de compra.

Un cop hagis triat les dates i l'origen i la destinació al nostre cercador de vols, et mostrarem els preus a sota del nom de cada tarifa. Per conèixer exactament els serveis que t'ofereix cadascuna (selecció de seient, equipatge a la bodega, canvis, reemborsament…) fes clic a la tarifa i se't desplegarà un quadre amb tots els detalls i les condicions.

Consulta què t'ofereix cadascuna de les tarifes per triar segons les teves necessitats:

 • En cabina Turista: Básica, Óptima, Confort i Flexible.

 • En cabina Turista Premium: Óptima, Confort i Flexible (només disponibles per a vols de llarg radi). 

 • En cabina Business: Óptima, Confort i Flexible.

A més, podràs afegir les opcions addicionals que t'anem oferint durant el procés de compra o en qualsevol moment posterior per assegurar-te un viatge totalment personalitzat d'acord amb les teves necessitats. També hi ha tarifes amb diferents descomptes o atencions especials per a col·lectius concrets que viatgen com a cooperants d'ONG, mariners, etc., o bé per a professionals, expositors o premsa que assisteixen a fires o congressos.

De moment no es preveuen tarifes amb descompte per a clients militars, pelegrins, persones que pateixin algun tipus de discapacitat o més grans de 65 anys (excepte en vols interbalears per a majors de 65 anys).

No obstant això, al nostre web pots trobar ofertes amb preus molt interessants, depenent de les dates dels vols i de la disponibilitat.

Què significa quan apareix tarifa amb restriccions / sense restriccions?

Les tarifes amb restriccions són aquelles que tenen algun tipus de limitació. En general no permeten reemborsaments, devolucions ni canvis o, si els permeten, tenen despeses de gestió. Solen ser les més econòmiques.

Les tarifes sense restriccions són aquelles que permeten canvis i reemborsaments. Corresponen a les tarifes Turista completes i a les tarifes Business completes.

Consulta les diferents tarifes que t'oferim en classe Turista, en Turista Premium i en classe Business.

Visita la família i els amics

Si vius a Europa i vols visitar familiars o amics que viuen fora de la Comunitat Europea o viceversa, t'oferim una tarifa amb a avantatges especials segons el país d'origen i la destinació.
Podràs obtenir-la a través de les agències de viatges, amb el nom de tarifa Visit friends and relatives (VF&R).

He de pagar sempre les despeses de gestió de bitllets?

Les despeses de gestió del bitllet s'apliquen en funció de l'origen i la destinació i del tipus de bitllet emès. En funció d'aquests factors, les despeses varien,  però mai no seran reemborsables. Els bitllets obtinguts exclusivament amb Avios estan exempts del pagament de les despeses de gestió.
Les gestions de canvis de ruta i de reemborsaments també tenen una despesa de gestió, variable en cada mercat.
Pots veure les despeses de gestió per cada bitllet i classe de tarifa a Iberia.com, a la Taula de despeses de gestió.

Hi ha algun tipus d'atenció especial per a les ONG?

A Iberia oferim tarifes que es comercialitzen només a través d'agències de viatge especialitzades (no disponibles a la web).
Aquestes tarifes ofereixen uns avantatges especials a clients integrants d'organitzacions humanitàries, institucions religioses i agències laiques de serveis socials, totes sense ànim de lucre, que viatgin per motius humanitaris. S'apliquen a la majoria de destinacions de la xarxa d'Iberia (exclosos domèstics), tant en classe Turista, Turista Premium, com en Business, ja sigui per a viatges només d'anada, o d'anada i tornada, en vols operats per Iberia.

Què és la Garantia de Preu Mínim?

La Garantia de Preu Mínim és el compromís d'Iberia.com d'oferir-te el preu mínim disponible als vols amb origen a Espanya.
Si has comprat el bitllet a través de la nostra pàgina web i el mateix dia trobes aquell mateix vol en una altra pàgina web espanyola, per a les mateixes dates i almenys 5 euros més barat, et reemborsem la diferència entre totes dues tarifes, un cop hagis comprat el bitllet a la nostra pàgina Iberia.com.

La sol·licitud de reemborsament només es pot tramitar en línia, emplenant el formulari de reclamació que trobaràs a Iberia.com abans de la mitjanit del mateix dia de la compra.

Recàrrec per combustible

A Iberia apliquem un recàrrec per combustible als nostres vols de llarg recorregut per reflectir les fluctuacions en el preu del cru a tot el món. El recàrrec es calcula en funció de la durada del vol i s'aplica a tots els passatgers, inclosos nens i nadons. En funció de les característiques de cada tarifa, el recàrrec per combustible podrà ser reemborsable.

Carregant...