Saltar a contingut

TarifesTens dubtes?

Hi ha algun tipus d'atenció especial per a les ONG, s?


Iberia llança, juntament amb British Airways, un nou producte conjunt: tarifes amb avantatges especials dirigits a clients integrants de diferents organitzacions humanitàries, institucions religioses i agències laiques de serveis socials, totes sense ànim de lucre, que viatgin per motius humanitaris.
Aquestes noves tarifes, tant en classe Turista com en Business, s'apliquen en tota la xarxa de destinacions d'Iberia i British Airways, tant per a viatges només d'anada com d'anada i tornada. Permeten canvis i reemborsaments sense cap mena de penalització i, a més, inclouen sempre dues maletes en classe turista en vols operats per Iberia i British Airways.
Aquestes tarifes no estan disponibles al nostre web; es comercialitzen únicament a través d'agències de viatge especialitzades.

Tornar a dalt

De què depèn que en un mateix vol hi hagi preus tan diferents? En què consisteix?


En les nostres classes de viatge, t'oferim diversos tipus de bitllets o tarifes tant per a vols dins d'Europa com per a vols intercontinentals. Cada tarifa proposa unes condicions diferents perquè s'adaptin al màxim a les teves necessitats. Aquestes condicions poden variar segons el vol, de manera que et recomanem que les comprovis durant el procés de compra.
Un cop hagis triat les dates i l'origen i la destinació al nostre cercador de vols, et mostrarem els preus a sota del nom de cada tarifa. Per conèixer exactament els serveis que t'ofereix cadascuna (selecció de seient, equipatge a la bodega, canvis, reemborsament…) fes clic a la tarifa i se't desplegarà un quadre amb tots els detalls i les condicions.

Tarifes per a vols de radi curt i mitjà

 • En cabina Turista: Básica, Óptima i Flexible.
 • En cabina Business: Business Promocional i Business Flexible.

Tarifes per a vols de radi llarg

 • En cabina Turista: Básica, Óptima i Flexible.
 • En cabina Turista Premium: Turista Premium promocional i Turista Premium Flexible.
 • En cabina Business: Business Promocional i Business Flexible.

A més, pots afegir les opcions addicionals que t'anem oferint durant el procés de compra o en qualsevol moment posterior per assegurar-te un viatge totalment personalitzat d'acord amb les teves necessitats.

També hi ha tarifes amb diferents descomptes o atencions especials per a col•lectius concrets que viatgen com a cooperants de les ONG, mariners o per a professionals, expositors o premsa que assisteixen a fires o congressos.
De moment, no s'inclouen tarifes amb descompte per a clients més grans de 65 anys (excepte en vols interbalears), militars, persones que pateixen alguna mena de discapacitat o pelegrins. No obstant això, a la nostra pàgina web pots trobar-hi ofertes molt interessants quant a preu, depenent de les dates dels vols i de la disponibilitat.

Tornar a dalt

Què significa quan apareix tarifa amb restriccions/sense restriccions?


Quan parlem de tarifa amb restriccions ens referim a totes aquelles que tenen algun tipus de limitació en les condicions, que pot ser sobre el canvi o el reemborsament. Normalment són les tarifes més econòmiques.

Les tarifes sense restriccions serien totes aquelles que permeten canvis i reemborsaments. Corresponen a les "tarifes turistes completes" i a les ""tarifes Business completes .

La majoria de les tarifes amb restriccions NO PERMETEN reemborsaments, devolucions, canvis o duen associades unes despeses de gestió per serveis.

Tornar a dalt

Recàrrec per combustible


Iberia aplica un recàrrec per combustible en tots els vols per reflectir les fluctuacions en el preu del cru en tot el món. El recàrrec es basa en la durada del vol i s'aplica a tots els passatgers, incloent-hi nens i nadons, que viatgin tant en serveis nacionals com internacionals. Depenent de les normatives de cada tarifa i d'altres paràmetres que cal tenir en compte, el recàrrec de combustible podria ser reemborsable. Per això, pots consultar amb Serviberia o, si el bitllet ha estat emès per una agència de viatge i encara no has començat el viatge, posa’t en contacte amb l'agència.

Tornar a dalt

Quina és la diferència entre Classe "Business" i Classe "Business promocional"?


El servei, la butaca i l'atenció al client són els mateixos. La diferència és única i exclusivament de tarifa i de les restriccions dels bitllets, principalment en cas de canvis d'horaris, cancel.lacions i possibles canvis de ruta. Mentre la "tarifa Business", no té cap tipus de restricció pel que fa a canvis, la tarifa "Business promocional" pot tenir penalitzacions o prohibicions en cas de voler realitzar un canvi sobre el bitllet original.

Tornar a dalt

Visita la família i els amics


Si vius a Europa i has de viatjar a un altre país fora de la Comunitat Europea o viceversa per visitar la família o els amics, oferim una tarifa especial segons el país d'origen i la destinació, amb avantatges especials.
Posa't en contacte amb la teva agència de viatges i pregunta per la tarifa “Visit friends and relatives” (VF&R).

Tornar a dalt

Descompte per a fires, congressos i altres esdeveniments


Iberia, com a línia aèria col•laboradora, ofereix descomptes sobre la tarifa completa en la compra dels bitllets a professionals, expositors, visitants, premsa, etc., perquè assisteixin a fires, congressos i altres esdeveniments.

L'organitzador del Congrés / Esdeveniment enviarà juntament amb l'acreditació, tota la informació, condicions i un codi de descompte amb el qual podràs reservar directament a través de la pàgina principal de iberia.com.
Un cop hagis seleccionat els vols, hauràs d'omplir l'apartat que indica "TINC UN CODI PROMOCIONAL" amb el codi que t’ haurà lliurat l'organitzador del recinte firal una vegada inscrit o l'organitzador de l'esdeveniment.
En el cas de les reserves on no s'inclogui el codi promocional abans de la finalització del procés, no es podrà aplicar el descompte un cop efectuat el pagament.

CONDICIONS

 • Aquesta oferta és aplicable exclusivament en vols tancats (no inclou Pont Aeri) d'Iberia i queden excloses les línies amb codi compartit (IB7000, IB5000, IB4000).
 • No admeten l'aplicació d'altres descomptes com poden ser el de residents, família nombrosa, Avios, etc
 • La validesa dels bitllets serà la determinada amb l'organització.
Tornar a dalt

Existeix diferència de preu en els bitllets segons l'edat?


Sí, però varien en funció de l'edat i també de l'origen/destinació i de la tarifa que se'ls hagi aplicat, tot i que com a norma general podem dir que:

 • Adults: A partir dels 12 anys fets, s'aplica la tarifa d'adult (ADT) per a tots els clients.

  Per a vols interbalears (entre Eivissa, Palma de Mallorca i Menorca) es pot aplicar la tarifa Jove (entre 12 i 24 anys) i la tarifa Sènior (més de 65 anys).
 • Child (Nens): Nens més grans de 2 anys i menors de 12 anys (CHD) que viatgen acompanyats d'una persona major de 16 anys. El descompte variarà segons la tarifa i la destinació. En algunes ofertes especials no s'aplicarà cap descompte.
 • Infant (Nadons): Els nens que encara no han fet els dos anys INF) en el moment de la sortida dels vols i que no ocupen seient, paguen entre el 10% i el 30% del preu de la tarifa de l'adult que els acompanya. Aquests passatgers només poden viatjar amb un adult. Si aquest nadó, cumpleix els dos anys abans de finaltizar el seu viatge, haurà d'adquirir el seu bitllet amb la tarifa de nen (CHD) per a la totalitat del vol.
  Si vols que un nen de menys de dos anys viatgi ocupant seient, hauràs de pagar la tarifa de menor d'entre 2 i 11 anys complerts (CHD), i caldrà dur una cadireta homologada per al seu transport.
  Així mateix, si viatges amb dos nadons, un pagarà la tarifa que li correspon (INF), viatjant sobre la teva falda, però per al segon nadó es pagarà la tarifa de menor d'entre 2 i 11 anys complerts (CHD), ocupant seient (obligatòriament caldrà dur una cadireta homologada per al seu transport).
Tornar a dalt

He de pagar sempre les despeses de gestió de bitllets?


Depenent dels casos i no és mai reemborsable.

En funció de l'origen-destinació. En funció d'aquests factors, el càrrec a pagar pot variar.

Les despeses de gestió per cada bitllet i per a qualsevol classe de tarifa seran cobrats per Iberia d'acord amb la taula següent:
Taula de despeses de gestió a Iberia.com

Els bitllets utilitzant Avios estan exempts del pagament de les despeses de gestió.

Recorda que la gestió dels reemborsaments comporta una despesa de gestió, variable per cada mercat.
La despesa de gestió del bitllet no és reemborsable.

La gestió de canvis de ruta també suposa una despesa de gestió igualment variable per mercat.

Tornar a dalt

Què és la Garantia de Preu mínim?


És un compromís d'Iberia.com d'oferir-li el preu mínim disponible als vols amb origen a Espanya.
Si has comprat el bitllet a la nostra pàgina web i en aquest mateix dia trobes en una altra pàgina web espanyola el mateix vol, per a les mateixes dates com a mínim 5 euros més barat, nosaltres et reemborsem la diferència entre les dues tarifes.

Recorda que primer hauràs d'haver fet la reserva i compra del bitllet electrònic a la nostra pàgina Iberia.com

La sol•licitud de reemborsament només la pots fer online, emplenant el Formulari de Reclamació que apareix a Iberia.com abans de la mitjanit del mateix dia de la compra.

Per a més informació prem aquí

Tornar a dalt

Pregunta'ns-ho