Reserves i compra de vols

Reserva un bitllet per a múltiples trajectes, Pont Aeri o sol·licita una reserva de grup. Obtén un duplicat del bitllet. Fes una reserva i confirma-la més tard o consulta amb quanta antelació pots reservar a Iberia.com.

Com puc recuperar i confirmar una reserva feta des d'Iberia.com?

Pots comprovar que el bitllet i les teves dades siguin correctes accedint a Gestiona la teva reserva, on obtindràs tota la informació relativa al viatge i també podràs contractar serveis addicionals o afegir informació.
Si coneixes el localitzador de la reserva i un dels cognoms dels passatgers, no caldrà que t'identifiquis. I si hi accedeixes a través de l'àrea personal, podràs gestionar totes les teves reserves.

Puc fer una reserva i comprar-la amb posterioritat?

Pots reservar el vol a iberia.com i mantenir el preu durant 72 hores sense necessitat de comprar el bitllet.

Aquest servei s'abona en fer  la reserva, descomptant-se de l'import final del bitllet , i el preu varia en funció de la durada del viatge:

Vols de curta i mitjana distància Vols de llarga distància
5 EUR / GBD / USD 10 EUR / GBD / USD

Un cop t'hagis decidit, només hauràs d'entrar a Gestiona la teva reserva i finalitzar la compra abans de 72 hores, o la reserva es cancel·larà automàticament i perdràs l'import anticipat.

Fes-lo servir als països on estigui disponible, tenint en compte que hauràs de fer la reserva amb més de cinc dies d'antelació a l'hora de sortida del vol.
Podràs mantenir la reserva 72 hores en vols d'Iberia (operats per Iberia, Iberia Express o Air Nostrum) i en vols de codi compartit amb British Airways, o bé quan la mateixa reserva inclogui vols de totes dues companyies.
En alguns altres països, les condicions de compra no permeten l'emissió automàtica dels bitllets. En aquests casos, segueix les instruccions que se t'indiquin en el procés de compra.

Com es pot passar a la classe Business o a la classe Turista Premium? (Upgrading)

T'oferim l'opció de viatjar en classe Business o Turista Premium i accedir a:

 • Taulells de facturació exclusius

 • Selecció de seient gratuïta

 • Fast Track (per a classe Business)

 • Accés a sala VIP (per a classe Business)<

 • Tots els serveis Business a bord: gastronomia, espai de seients…

 • Lliurament prioritari d'equipatge

Un cop hagis comprat el bitllet en Turista, des de Gestió de reserves o des de Check-in sabràs si pots optar a una classe superior. Informa't de les diferents alternatives que t'oferim d'Upgrading.

No he rebut confirmació de la compra (enviament correu electrònic)

Comprova la teva bústia de correu electrònic per si s'ha detectat com a correu brossa. Si tampoc no és a la bústia de correu brossa, contacta amb el nostre Centre de Reserves.

Si el bitllet l'ha emès una agència de viatge, cal que t'hi posis en contacte directament.

Com puc obtenir una còpia del meu bitllet?

Quan compris el bitllet, rebràs el rebut/itinerari a la teva adreça electrònica. En podràs obtenir una còpia a través de Gestiona la teva reserva, des d'on també accediràs a tota la informació relativa al bitllet i, a més, podràs recuperar les dades, afegir informació de contacte, facturar per al vol…

El dia del vol, només cal que t'identifiquis a l'aeroport amb un document oficial que acrediti la teva identitat.
Si el bitllet l'ha emès una agència de viatge, cal que t'hi posis en contacte directament.

Com puc fer una reserva per a un grup?

Es considera reserva de grup a partir de 10 passatgers i no es pot fer directament en línia. Sol·licita una tarifa de grup a través de la nostra pàgina de Reserva de grups: emplena el formulari i t'oferirem la tarifa més econòmica disponible.

També ho pots fer a través del nostre Centre de Reserves.

Pont Aeri: la manera més ràpida de volar entre Madrid i Barcelona

Obtén el millor preu en línia garantit a Iberia.com i podràs embarcar als aeroports de Madrid o de Barcelona sense haver de reservar plaça.

Ara tens la possibilitat de triar entre bitllet obert o bitllet amb reserva, tots dos amb la flexibilitat d'un bitllet obert, incloent-hi canvis il·limitats sense cost i elecció gratuïta de seient. En el cas del bitllet amb reserva, podràs assegurar-te un lloc al vol que triïs des del moment de la compra. Pots combinar vols oberts i vols amb reserva. Si el bitllet és obert, a més, podràs fer canvis a la reserva i obtenir les targetes d'embarcament des del dia anterior al vol fins a 60 minuts abans de la sortida, a través del web o a la nostra app.
Consulta els horaris del Pont Aeri per poder  comprar el bitllet o confirmar el vol.

Múltiples trajectes

Accedeix al cercador de la nostra pàgina de Múltiples trajectes i reserva els teus vols a diverses destinacions; així podràs personalitzar l'itinerari vol a vol, per a més comoditat.

Puc comprar un bitllet en línia de manera segura?

Iberia.com ofereix un alt nivell de seguretat, tant des del punt de vista tècnic com organitzatiu:

 1. • Seguretat en l'emmagatzematge de les dades. Les nostres bases de dades disposen d'un sistema de control d'accessos molt sòlid, així com dels mecanismes de registre d'activitats corresponents. Els números de targeta de crèdit, les contrasenyes i les preguntes secretes s'emmagatzemen xifrats, per mitjà d'un algorisme criptogràfic d'alt nivell de seguretat.
 2. • Seguretat en transferències de la informació. La transferència de la targeta de crèdit per xarxes de telecomunicacions s'efectua per mitjà d'un protocol segur i fent ús d'un certificat emès per una entitat acreditada (VERISIGN).
 3. Pagament segur amb targetes de crèdit. Iberia.com integra mecanismes d'autentificació d'usuari per a les principals targetes del mercat. Aquesta autentificació garanteix una experiència de pagament que protegeix l'usuari contra possibles fraus.
 4. Sistemes de detecció de possibles intrusos. A banda de les mesures anteriors, la plataforma iberia.com disposa de mecanismes addicionals de control de seguretat instal·lats a la xarxa, la finalitat dels quals és la detecció i el blocatge de possibles atacs.
 5. Auditories de seguretat. El portal iberia.com se sotmet a auditories de seguretat periòdiques per detectar possibles noves deficiències del sistema i per indicar les mesures a implantar, a fi de prevenir atacs per part d'usuaris maliciosos.

Puc comprar un bitllet per a una altra persona?

En la majoria d'ocasions podràs comprar un bitllet per a una tercera persona, encara que visqui en una altra ciutat, sempre que el mitjà de pagament que facis servir estigui acceptat al país des del qual fas la compra. Si no és així, el passatger no s'admetrà al vol i haurà de comprar un nou bitllet en aquell moment. De tota manera, en aquests casos sempre t'avisarem durant el procés de compra, a la pàgina de pagament.
Aquest és un dels motius pels quals recomanem no pagar amb targetes virtuals.

Amb quina antelació puc comprar a Iberia.com?

Podeu reservar a través d'Iberia.com fins a 90 minuts abans de la sortida programada del vol.

Carregant...