Canvis i devolució de bitllets a Iberia

Informació sobre els canvis permesos al bitllet i els reemborsaments. Coneix les opcions que et permeten reemborsar en un bo.

Puc cancel·lar el bitllet i obtenir-ne el reemborsament?

L'opció de cancel·lar i reemborsar el bitllet depèn de la tarifa triada o de si has comprat l'opció de “Bitllet Flexible” com a extra en adquirir-lo. Les tarifes amb restriccions no permeten reemborsaments, devolucions ni canvis o, si ho permeten, porten associada una penalització.
Si has comprat el bitllet a iberia.com, pots consultar les condicions de reemborsament a Gestiona la teva reserva o trucar a les nostres Oficines de reserves. Si l'has adquirit a través d'una agència, caldrà que t'hi posis en contacte.

Important: les despeses de gestió no són reemborsables, tret que se sol·liciti un reemborsament a causa d'un retard, cancel·lació de vol o flexibilització en reserves realitzades en mercats dins de la Unió Europea..

Què passa si no em presento a un vol (no show)?

No presentar-se a algun dels segments de la reserva pot constituir una modificació unilateral per la teva part del contracte de transport. Consulta les condicions de transport per informar-te amb detall.

Es pot canviar el nom que figura als bitllets?

Els canvis de nom en les reserves de places i/o bitllets NO estan permesos. Per això et demanem que, en fer la reserva, t'asseguris que els noms i els cognoms dels passatgers coincideixen amb la documentació que presentaran a l'aeroport el dia del vol.

Si necessites alguna modificació del nom que figura al bitllet, pots demanar una rectificació gratuïta a través de les nostres Oficines de reserves en aquests casos:

  • Afegir o suprimir el primer o segon nom. Per exemple, Maria Dolors per Dolors o viceversa.

  • Modificar una o diverses lletres del cognom. Per exemple, Cases per Casas o Fernández per Hernández.

  • Error d'una lletra en transcriure el nom o cognom. Per exemple, PujIols per Pujols.

  • Modificar el nom per utilitzar alguna de les llengües oficials. Per exemple, Pere per Pedro.

  • Canviar l'ordre dels cognoms o incloure-n'hi un altre, quan el nom i l'altre cognom queden igual. Per exemple, Camps Pérez per Pérez Camps; Serra/Antoni per Serra Costa, Antoni.

Si has comprat el bitllet a través d'una agència, t'hi hauràs de posar en contacte per sol·licitar el canvi.

Puc fer canvis en el meu vol o aconseguir un bo per reemborsar el meu bitllet?

A Iberia ens preocupem d'oferir-te la possibilitat de canviar el vol si et canvien els plans. Per això, et presentem diverses maneres de poder-lo flexibilitzar:

  • La nostra nova tarifa Confort, en cabina Turista, inclou la possibilitat de canviar les dates.

  • També pots triar l'opció Bitllet flexible, com un extra més, en qualsevol de les seves tres versions: la que et permet el reemborsament de l'import en un bo, la que t'ofereix l'opció del primer canvi de vol gratuït, o la de quedar-te amb la possibilitat d'utilizar-ne una de les dues.

Si ja tens el bo i el vols fer servir, només cal que introdueixis l'identificador a la pàgina de pagament en comprar el nou bitllet. Per obtenir més informació i ajudar-te a resoldre qualsevol altre dubte, pots adreçar-te a la nostra pàgina de bons. També pots gestionar la unificació de diversos bons, comprovar el saldo o veure la data límit d'ús.

Cancel·lació i devolució d'un bitllet per defunció

En línies generals, i amb la presentació prèvia del certificat original de defunció i una fotocòpia del llibre de família, Iberia autoritza el reemborsament del bitllet d'avió en cas de mort d'un familiar de primer grau (pares, fills, cònjuge i sogres del titular del bitllet).

Per poder gestionar la sol·licitud, si us plau, contacta amb el Centre de Reserves. Si el bitllet l'ha emès una agència de viatge, cal que t'hi posis en contacte directament.

Carregant...