Saltar a contingut

Canvis, cancel·lacions i reemborsamentsTens dubtes?

Quins tràmits puc efectuar a través de “Gestiona la teva reserva”?


Flexibilització de vols per l'evolució del Coronavirus:

Accedeix a l'última actualització sobre els nostres vols causada per l'evolució del Coronavirus. Si el teu vol està afectat pots sol•licitar un bo a través de Gestió de reserves.

Un cop emès el bitllet electrònic (TKT), accedeix amb el teu codi de reserva i podràs realitzar tots aquests tràmits a través de Gestió de reserves:

 • Comprar el bitllet o cancel•lar les teves reserves efectuades a Iberia.com: Si tens una prereserva, pots accedir-hi i confirmar-la o cancel•lar-la.
 • Estat de la teva reserva de vols : Comprova la situació de les teves reserves: vols, dates, horaris, ...Visualitzar el teu número de bitllet (TKT) i també pots fer una còpia de l'itinerari.
 • Modificació de la teva reserva : La realització de canvis de dates i vols només pot efectuar-se fins a un temps màxim de tres hores abans de la sortida del vol i depèn de les condicions de la tarifa del bitllet (pot admetre canvis sense cap despesa, amb una penalització o pot ser que no permeti cap canvi).
 • Reserva el teu seient o compra equipatge addicional.
 • Modifica o inclou el teu número de telèfon de contacte. Recorda que els canvis de noms en les reserves de places i/o bitllets NO estan permesos.
 • Sol•licitud de serveis especials : Reserva d'animals domèstics a la cabina, d'equipatges especials a la bodega (equips esportius, cadires de rodes, bicicletes, etc.) i del servei d'atenció per a viatgers amb necessitats especials.
 • Accedeix a les nostres ofertes per viatjar en Business :Indica'ns el preu que estàs disposat a pagar per viatjar en Business i gaudeix de l'experiència.
 • Afegeix-hi les teves dades, Informació de Passatgers Anticipada (API) : Els governs de determinats països exigeixen a IBERIA que recopili informació específica dels passatgers abans de començar el viatge.
 • Completa el teu viatge :Aprofita totes les nostres ofertes i reserva amb nosaltres l'hotel, els trasllats, contracta una assegurança, lloga un cotxe i organitza tours, activitats, excursions i moltes altres coses.
 • Reserva menjar especial : Sol•licita menjar especial per a un vol de més de quatre hores i mitja de durada en classe turista o de més de 90 minuts en classe Business.

En el cas que el teu bitllet no permeti canvis a través d'Iberia.com, pots contactar amb el nostre Centre de Reserves o anar a una oficina de venda per a realitzar-los.

Tornar a dalt

Com puc sol·licitar el bo i resoldre els meus dubtes?


Pots sol·licitar un bo per l'import del bitllet (bitllet + serveis associats, com ara la tria de seient o la compra d'equipatge addicional) per poder gastar en una o diverses compres posteriors amb el Grup Iberia (Iberia, Iberia Express i Air Nostrum).
Per sol·licitar el bo, pots tramitar-lo a través de Gestió de reserves i el rebràs en un termini màxim de cinc dies.

Per proporcionar-te la màxima informació i ajudar-te a resoldre qualsevol dubte que et pugui sorgir, pots consultar la nostra pàgina de bons .

.
Tornar a dalt

Quin temps de validesa té un bitllet?


El bitllet evidència l'existència, la conclusió i el contingut del Contracte de Transport entre l'Aerolínia i el Passatger, el nom del qual aparegui en el Bitllet.
Un Bitllet és vàlid per al transport:

 • - Durant un any des de la data d'emissió, sempre que no s'hagi utilitzat cap cupó de vol, o
 • - Durant un any des de la data d'ús del primer cupó, sempre que aquest ús hagi tingut lloc dins de l'any en què el bitllet va ser emès.

Si la teva petició està relacionada amb un canvi de les dates dels vols, amb un canvi de l'itinerari o amb un canvi de la màxima estada permesa a destinació, preguem contactis directament amb Serviberia o qualsevol oficina d' Iberia per poder consultar les condicions de la tarifa adquirida.
Si el teu bitllet ha estat emès per una agència de viatges i encara no has començat el viatge, contacta amb aquesta.

Tornar a dalt

Puc cancel·lar el meu bitllet i que em sigui reemborsat?


Flexibilització de vols per l'evolució del Coronavirus:

Accedeix a l'última actualització sobre els nostres vols causada per l'evolució del Coronavirus.
Si el teu vol està afectat pots sol•licitar un bo a través de Gestió de reserves.

Dependrà de la tarifa comprada. La majoria de les tarifes no permeten reemborsaments, devolucions, canvis o, si en algun cas ho permeten, duen associada una penalització.
Si el teu bitllet ha estat comprat a Iberia.com pots consultar les condicions de reemborsaments a Gestió de reserves o trucar a Serviberia: 901 111 500 . Si, per contra, el teu bitllet ha estat adquirit a través d'una agència, hauràs de contactar amb l'agència.

IMPORTANT:
 • la despesa de gestió del bitllet no és reemborsable
Tornar a dalt

Cancel·lació i devolució d'un bitllet per defunció


En línies generals, i amb la presentació prèvia del certificat original de defunció i una fotocòpia del llibre de família, Iberia autoritza el reemborsament íntegre del bitllet d'avió en cas de mort d'un familiar de primer grau, és a dir pares, fills, cònjuge i sogres del titular del bitllet.

Per poder gestionar la sol•licitud, sisplau contacta directament amb Serviberia o, si el bitllet ha estat emès per una agència de viatges, posa’t en contacte amb l'agència.

Tornar a dalt

Puc canviar la tarifa final en funció de si trio l'opció de prereserva o compra?


No, quan fas una reserva a través d'Iberia.com, el preu que hi figura és amb taxes aeroportuàries.

Recorda que si tries l'opció de reservar, aquesta es mantindrà 72 hores i que podràs efectuar la compra en qualsevol moment comprès en el termini indicat, accedint des de la pàgina principal a la secció Gestiona la teva reserva. Si ho prefereixes, pots comprar el/s teu/s bitllet/s en qualsevol oficina d'Iberia o agència de viatges. Si tries aquesta última opció, tingues en compte que cada agència aplica la seva pròpia taula de càrrecs per emissió.

Un cop transcorregut aquest termini de temps, la reserva es cancel•larà.

Si decideixes comprar el bitllet, l'emissió del/s bitllet/s i el càrrec a la teva targeta de crèdit s'efectuen de manera automàtica.

Si vas incloure algun bo de descompte amb Avios, a l'hora de confirmar la reserva l'has de tornar a incloure perquè els Avios podrien haver variat.

Tornar a dalt

Es pot canviar el nom que apareix als bitllets?


Els canvis de nom en les reserves de places i/o bitllets NO són permesos. És per això que et demanem que prestis una atenció especial a l'hora d'escriure els noms i cognoms dels passatgers, que hauran de coincidir amb la documentació que presentin a l'aeroport el dia del vol. Si les dades del bitllet no coincideixen amb la documentació presentada, es podrà denegar el dret d'embarcament.

Tornar a dalt

Com demanar un justificant d'haver volat, de retards o cancel.lació de vol?


Pots obtenir un justificant a través d'Iberia.com a Reclamacions, seleccionant la pestanya Petició de justificant

Indica el motiu del justificant que sol·licites:

 • Prova d’haver volat
 • Justificant de no haver volat
 • Justificant de vol endarrerit
 • Justificant de vol cancel·lat
Tornar a dalt

Pregunta'ns-ho