Les nostres classes

Coneix les diferents classes que t'oferim a Iberia i selecciona la que s'adapti millor a les teves necessitats: Business Class, Turista Premium i Classe Turista. Tres maneres diferents de volar.

Què és la classe Turista Premium?

Els models Airbus A330-300 i A350 ofereixen la nostra classe Turista Premium encara amb més confort, més prestacions i més atenció en vols de llarg recorregut.
Amb la classe Turista Premium tens accés exclusiu als taulells de facturació de Turista, així com embarcament i desembarcament prioritaris. A més, disposes d'un seient amb més amplitud i reclinació, i un menú amb productes frescos de temporada.

Què és la classe Business?

La nostra Business Class et convida a gaudir d'un viatge més còmode en vols de curt i mitjà radi. A bord disposaràs d'un seient lliure al costat   i a terra gaudiràs d'una atenció exclusiva i prioritària a les nostres sales i espais exclusius.

Per als vols de llarg recorregut, podràs gaudir en classe Business d'un seient que es converteix en llit, connectar-te a internet, descobrir les últimes estrenes de cinema a la pantalla, assaborir els productes de la terra amb la nostra cuina gurmet i paladejar la nostra carta de vins.

Què és la classe Turista?

Seràs un viatger del món volant en la nostra classe Turista . Organitza el viatge, connecta't des del seient i gaudeix de la pantalla d'entreteniment digital en vols de llarg recorregut: pel·lícules d'actualitat, estrenes internacionals, sèries, documentals, música…

Als nostres vols de llarg recorregut t'oferim dues opcions de menjar calent per triar. En vols de radi curt i mitjà, et proposem una àmplia gamma de productes: una de més espanyola, amb fuet o olives, i una altra amb una selecció de productes saludables de temporada. Descobreix-ho a la nostra carta Menú del Servei a bord de pagament.

Carregant...