Formes de pagament

Coneix les diferents formes de pagament disponibles a Iberia. T'oferim un sistema de pagament segur i eficaç.

Com puc pagar a Iberia.com?

El pagament dels bitllets es farà exclusivament amb targetes de crèdit i dèbit  acceptades per Iberia, amb PayPal, Bizum o mitjançant transferència bancària a través de SOFORT:

 • S'accepten a tots els països: Visa, Visa Electron, American Express, Mastercard, targeta Maestro, UATP/Airplus i Diners Club.
  I, a més, en determinats països:
  UnionPay a la zona euro.
  Targeta Elo al Brasil.
  Targeta JCB al Japó.

 • PayPal, disponible en alguns països.

 • SOFORT, transferència bancària disponible en alguns països d'Europa.

 • Google Pay i Apple Pay a la zona euro, Estats Units i Regne Unit.

 • iDEAL, transferència bancària disponible als Països Baixos.

 • Bizum, disponible només a Espanya.

 • Pagament en Quotes, disponible a Espanya i França.

 • Mercado Pago, disponible a l'Argentina, el Brasil, Xile, Colòmbia, Mèxic i el Perú amb aquestes opcions addicionals:
  PIX al Brasil.
  PSE a Colòmbia.
  Dèbit a Xile.

 • Amb Avios, identifica't com a usuari d'Iberia Plus i tria l'opció "Descompte amb Avios" en el moment de pagar.

Recorda que Iberia recomana no utilitzar les targetes virtuals per a la compra de bitllets.

Hi ha cap càrrec addicional per l'ús de targeta de crèdit?

Les transaccions fetes a Espanya estan exemptes de càrrecs. En alguns països, se t'aplicarà un càrrec* en utilitzar una targeta de crèdit corporativa per abonar la compra. Pots obtenir aquesta informació en el moment d'introduir les dades de la targeta per efectuar el pagament.

* Aquest càrrec addicional no s'aplica en adquirir els bitllets aeris amb Avios, així com per a la resta de pagaments de serveis opcionals (canvis en els bitllets aeris, reserva de seient anticipada, equipatge addicional, equipatges especials, etc.).

Què són les targetes Iberia Icon i Iberia Classic?

Iberia Icon i Iberia Classic són targetes de crèdit associades al programa de punts Iberia Plus amb què obtens Avios en totes les compres. Amb Iberia Icon, entre d'altres avantatges, tens accés exclusiu a ser soci Iberia Plus Plata.
Per a més informació, consulta el web d'iberiaCards.

Puc ajornar el pagament del bitllet en diverses quotes?

Abona el viatge en còmodes terminis de manera ràpida i senzilla, sense necessitat de registrar-te. Només cal que emplenis un petit formulari i et redirigirem al web del nostre proveïdor, on podràs triar el pla de quotes que s'adapti més a les teves necessitats.
Tingues en compte que per poder-lo aprovar és possible que et demanin dades addicionals. Un cop autoritzat, tornaràs directament a la pàgina de confirmació de la reserva a iberia.com.

Aquesta modalitat se't mostrarà a la pàgina de pagament com una alternativa més als mercats on estigui disponible. De moment, només et podem oferir aquesta opció a Espanya. En determinats països, també es pot fer el pagament ajornat amb algunes targetes bancàries, generalment amb les de crèdit.

Què és el Codi de Seguretat (CVV, Card Verification Value)?

El codi de seguretat d'una targeta de crèdit (CVV) és un codi de validació d'autenticitat de la targeta, sigui Visa, Mastercard, Diners Club o American Express.

A les targetes Visa, Mastercard i Diners Club, aquest codi de seguretat es troba al revers de la targeta i s'identifica amb els tres últims dígits de la numeració. A les targetes American Express, el codi és de 4 dígits i es troba imprès al frontal de la targeta de crèdit, damunt del número de targeta.

Quan se'm fa el càrrec a la targeta de pagament?

El càrrec a la teva targeta de pagament s'efectuarà automàticament en finalitzar el procés de Reserva i Compra en línia. En funció de la teva entitat bancària, hi podrà haver una preautorització i després un càrrec definitiu que anul·li aquesta preautorització.

He detectat un doble càrrec després de la compra del vol. Què he de fer?

En funció de la teva entitat bancària, hi pot haver una preautorització i després el càrrec definitiu que anul·li aquesta preautorització. El temps entre tots dos moviments no hauria de superar els set dies. Si això passa, contacta amb el banc emissor, ja que dependrà de l'operativa que tinguin implementada.

He de presentar la targeta de crèdit a l'aeroport?

En cas que sigui necessari que el titular de la targeta amb la qual s'ha fet la compra l'hagi de presentar el dia de la sortida del vol a l'aeroport, sempre se t'avisarà abans de finalitzar el pagament.

Què és Bizum?

Bizum et permet fer les teves compres en línia d'una manera fàcil i còmoda, ja que l'únic que necessites per poder pagar el vol és tenir el telèfon mòbil a mà. Un cop confirmat el pagament, els diners es transfereixen immediatament des del teu compte bancari.

Si selecciones la forma de pagament "Bizum", et redirigirem a la seva pàgina perquè introdueixis el teu número de telèfon. A continuació, rebràs una notificació a la teva aplicació de banca electrònica perquè puguis confirmar el pagament. Un cop l'hagis autoritzat, tornaràs a la pàgina de confirmació de reserva d'Iberia.

Què és la targeta Amex?

És la targeta American Express. La pots fer servir per a totes les despeses diàries i acumular Punts MR, que posteriorment podràs transferir a Iberia Plus i convertir en vols gratis. Transfereix els teus Avios a través de la seva pàgina i gaudeix del premi.

Què és PayPal?

PayPal és una forma segura i fàcil de pagar en línia. Només necessites una adreça electrònica per fer pagaments segurs en línia, utilitzant una targeta de dèbit, una targeta de crèdit, un compte bancari o el saldo de PayPal si et registres a la seva pàgina.

Si selecciones la forma de pagament “PayPal”, aniràs automàticament a la seva pàgina. Un cop finalitzat el procediment de pagament, tornaràs directament a la pàgina de confirmació de reserva d'Iberia.

En què consisteix el pagament amb Apple Pay o amb Google Pay?

Si teniu instal·lada l'app d'Apple Wallet (a IOS, o bé a través del navegador Safari) o la de Google Wallet (per a Android), podreu abonar el viatge a l'app d'Iberia o a iberia.com, als mercats de la zona euro.

Simplement afegeix al teu wallet una targeta de crèdit/dèbit (VISA, Mastercard o AMEX) i el pagament s'efectuarà automàticament, encara que és possible que el dispositiu mòbil et demani algun tipus de verificació addicional, com ara la teva empremta dactilar, un PIN, etc.

Què és SOFORT Banking?

SOFORT Banking és un sistema de pagament en línia certificat per l'organisme alemany TÜV Saarland, basat en els serveis bancaris per internet que empren codis PIN o TAN per accedir als comptes, amb la qual cosa es garanteix una compra en línia ràpida i segura.
Només cal disposar d'un compte bancari en algun dels bancs disponibles (compatible amb la majoria d'entitats bancàries a Espanya) i el pagament es fa en tres passos sense haver-te de registrar.

SOFORT Banking només efectua transaccions en EUR i els ingressos no estan subjectes a cap càrrec.
Si selecciones la forma de pagament “Transferència bancària (Sofort)”, aniràs automàticament a la pàgina de Sofort. Una vegada finalitzat el procediment de pagament, tornaràs directament a la pàgina de confirmació de reserva d'Iberia.

Carregant...