Completa el teu viatge

Aprofita totes les nostres ofertes i reserva amb nosaltres els trasllats, l'hotel o el lloguer de cotxe. Tria una de les assegurances de viatge que t'oferim o beneficia't d'un descompte al pàrquing de l'aeroport.

Assegurança de viatge

Si resideixes a Espanya, podràs contractar una assegurança de viatges (d'anul·lació o assistència) amb totes les garanties necessàries per viatjar amb total seguretat a qualsevol país del món.

Oferta d'hotels a Iberia.com

Reserva hotel amb nosaltres a través de Booking.com i aconseguiràs 1 Avio per cada euro que gastis. Hauràs d'introduir les teves dades com a client Iberia Plus i rebràs els Avios un cop transcorreguts 64 dies de l'estada.

Vacances amb Iberia: Vol + Hotel

Pots combinar Vol + Hotel per obtenir el millor preu i reservar les vacances fàcilment en una única transacció. Vola amb nosaltres i tria entre més d'11.000 hotels seleccionats.

Vacances amb Iberia: Vol + Cotxe

d'Vola amb nosaltres i tria el cotxe que vulguis entre la flota de vehicles que el nostre exclusiu soci AVIS ofereix a tot el món. Combina Vol + Cotxe i obtindràs el millor preu.

Com puc llogar un cotxe amb Iberia?

A Iberia t'oferim les millors empreses de lloguer de cotxes perquè triïs quin et convé. Consulta les nostres ofertes.

Reserva amb descompte als pàrquings d'AENA.

Deixa el cotxe als principals pàrquings oficials de la xarxa d'aeroports d'AENA, a un pas de la terminal, amb total seguretat i amb un 5 % de descompte sobre el preu real.

Carregant...