Saltar a contingut

Embarassades i bebèsTens dubtes?

Puc viatjar si estic embarassada?


Iberia et permet viatjar estant embarassada, tot i que, al igual que la resta de línies aèries membres de l'IATA (Associació de Transport Aeri Internacional) recomana no fer-ho durant l'últim mes d'embaràs i fins a 7 dies després de donar a llum.

En alguns casos , a més, s'ha de presentar una autorització mèdica per viatjar. Més informació

Tornar a dalt

Puc portar el menjar del meu nadó a bord?


D'acord amb la normativa vigent, si viatges amb el teu nadó pots portar llet per a nadons o sucs.
Més informació

Tornar a dalt

Puc viatjar amb dos nadons?


La normativa sobre seguretat en vol exigeix que si un passatger adult vol viatjar amb 2 nadons, ha de dur una cadireta de cotxe homologada on viatjarà un dels nadons, i que es col·locarà al seient contigu al del passatger adult.
L'altre nadó anirà als braços del passatger adult amb el cinturó addicional que la tripulació li facilitarà tal com s’ha fet fins ara.

La tarifa que s’aplicarà al nadó que ocupa seient en la cadireta serà la mateixa que la d'un nen d'entre 2 i 12 anys.

Tornar a dalt

Com puc transportar el meu nadó?


Quan viatgis amb el teu nadó o nen i et calgui dur el cotxet, tens dues opcions:

  • Restar amb el carret fins al moment d'entrada a l'avió.
    Si el duus fins a la porta de l’avió, el podràs transportar a la cabina quan la disponibilitat d'espai del vol ho permeti. En cas contrari, el personal de vol el retirarà i el dipositarà a la bodega i te’l lliuraran a la porta de l'avió en arribar a la destinació.
    NO es garanteix aquest servei en tota la xarxa d'aeroports del Grup Iberia. Hi ha destinacions que, per normativa, prohibeixen l'ús dels cotxets propis a l'aeroport, per la qual cosa en aquests trajectes els cotxets es lliuraran a la cinta de recollida d'equipatges d'arribades. En el cas dels viatges en connexió, es facturaran sempre a la destinació final.
  • Facturar el carret amb la resta de l'equipatge de forma gratuïta.
    Si el factures com a equipatge en bodega, l'hauràs de recollir amb la resta d'equipatge a les cintes corresponents de les sales d'arribada.

Iberia, conscient del que suposa viatjar amb un nen petit, concedeix la mateixa franquicia de l'adult amb el que viatgin, més una cadira/carret de passeig plegable o una una cadireta pel cotxe.
A més, pots portar una bossa amb el seu menjar, beguda i articles que calguin per al vol.

Per fer més còmode el viatge del teu nadó, en vols intercontinentals i per a nadons de fins a 8 mesos i 11kg. màxim de pes, Iberia posa a la teva disposició un nombre determinat de bressols-confort.

Aquests bressols, així com els seients per als adults que acompanyen el nadó, no es poden reservar online..

Caldrà que sol•licitis la reserva del bressol a través de la Central de Reserves d'Iberia al teu país, on també t'informaran de la possibilitat de reserva de seient anticipat per a tu, a la zona destinada al bressol.

Depenent de la classe en la que viatges, la reserva anticipada de seient tindrà un cost addicional.

Tornar a dalt

Des de quin moment un recent nascut i la seva mare poden viatjar amb Iberia?


Iberia et permet viatjar des de qualsevol moment, però recomana que no volis amb el teu nadó fins a 7 dies després de donar a llum.

Recorda que els nadons poden patir dolor pels canvis de pressió de la cabina i que se'ls ha d'hidratar constantment.

Tornar a dalt

Pregunta'ns-ho