Saltar a contingut

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n’acceptes l’ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Tanca

Embarassades i bebèsTens dubtes?

Puc viatjar si estic embarassada?


Iberia et permet viatjar estant embarassada, tot i que, al igual que la resta de línies aèries membres de l'IATA (Associació de Transport Aeri Internacional) recomana no fer-ho durant l'últim mes d'embaràs i fins a 7 dies després de donar a llum.

En alguns casos , a més, s'ha de presentar una autorització mèdica per viatjar. Més informació

Tornar a dalt

Puc portar el menjar del meu nadó a bord?


Sí. D'acord amb la normativa vigent, si viatges amb el teu nadó pots portar llet per a nadons o sucs.
Més informació

Tornar a dalt

Puc viatjar amb dos nadons?


La normativa sobre seguretat en vol exigeix que, en cas de que vulguis viatjar amb dos nadons (nens de menys de 2 anys), cal que portis una cadira de cotxe homologada on hi ha de viatjar un dels nadons. La cadira s'ha de col·locat al seient contigu al teu
L'altre nadó ha d'anar en els teus braços amb el cinturó addicional que la tripulació et facilitarà, tal com s'ha fet fins ara.
La tarifa a aplicar per al nadó que ocupa seient en la cadira és la mateixa que la d'un nen d'entre 2 i 11 anys complerts.

Tornar a dalt

Com puc transportar el meu nadó?


Quan viatgis amb el teu nadó i duguis el cotxet, tens l'opció de restar amb el carret fins al moment d'entrada a l'avió o bé facturar-lo amb la resta de l'equipatge de forma gratuïta. Si el duus fins a la porta de l’avió, el podràs transportar a la cabina quan la disponibilitat d'espai del vol ho permeti. En cas contrari, el personal de vol el retirarà i el dipositarà a la bodega i te’l lliuraran a la porta de l'avió en arribar a la destinació.

Si el factures com a equipatge en bodega, l'hauràs de recollir amb la resta d'equipatge a les cintes corresponents de les sales d'arribada.

Per fer més còmode el viatge del teu nadó, en vols intercontinentals i per a nadons de fins a 8 mesos i 11kg. màxim de pes, Iberia posa a la teva disposició un nombre determinat de bressols-confort.

Aquests bressols, així com els seients per als adults que acompanyen el nadó, no es poden reservar online..

Caldrà que sol•licitis la reserva del bressol a través de la Central de Reserves d'Iberia al teu país, on també t'informaran de la possibilitat de reserva de seient anticipat per a tu, a la zona destinada al bressol.

Iberia, conscient del que suposa viatjar amb un nadó, concedeix la mateixa franquícia de l'adult amb el que viatgin, més una cadira/carret de passeig plegable o una una cadireta pel cotxe.

Tornar a dalt

Des de quin moment un recent nascut i la seva mare poden viatjar amb Iberia?


Iberia et permet viatjar des de qualsevol moment, però recomana que no volis amb el teu nadó fins a 7 dies després de donar a llum.

Recorda que els nadons poden patir dolor pels canvis de pressió de la cabina i que se'ls ha d'hidratar constantment.

Tornar a dalt

Pregunta'ns-ho

Atenció personal