Partners i empreses associades

Informa't sobre els partners i les companyies aèries associades a Iberia Plus. Descobreix els beneficis en comprar a IberiaPluStore. Aprofita els avantatges del nostre programa per a empreses On Business.

Què és Iberia Plus Store?

Iberia Plus Store és la botiga en línia d'Iberia Plus. Hi trobaràs més de 150 marques per fer les teves compres en línia de productes i serveis de marques reconegudes. A més, obtindràs Avios per cada euro de compra i podràs gaudir de descomptes especials. Ves a Iberia Plus Store

Iberia On Business

On Business és el programa de fidelització per a empreses d'Iberia amb què podràs estalviar en els teus viatges de negocis, acumulant punts pels vols de tots els empleats o amb descomptes directes exclusius.

On Business és 100 % compatible amb el programa de viatger freqüent Iberia Plus, la qual cosa permet que l'empresa acumuli punts On Business mentre els empleats acumulen Avios als seus comptes o targetes personals.
Podràs utilitzar els punts On Business per volar amb el Grup Iberia (Iberia, Iberia Express i Iberia Regional Air Nostrum), British Airways i American Airlines i fer ascensos de classe a cabines superiors amb Iberia i British Airways.

Si tens més dubtes, consulta la nostra pàgina de preguntes freqüents més consultades, o també pots sol·licitar informació comercial a través del nostre formulari.

Cercar partners Iberia Plus

Troba tota la informació de les nostres companyies associades a la pàgina de Partners.

Companyies aèries associades a Iberia Plus

També pots acumular Avios mitjançant les línies aèries associades al nostre programa.

Com puc sumar Avios amb el Pla Santander Iberia Plus?

Acumula Avios amb el Pla Santander Iberia Plus. Només pel fet de domiciliar la nòmina et regalem fins a 15.000 Avios bescanviables per un vol d'anada i tornada a Europa.
Tria el pla que més s'ajusti a les teves necessitats, Básico, Premium o Elite, i obtén Avios per l'ús de la targeta de crèdit, per la nòmina i pels rebuts domiciliats.

Carregant...