Campanyes Iberia Plus i tarifes

Accedeix a les campanyes d'Iberia Plus. T'informem de les tarifes per comprar amb Avios i com els pots utilitzar per volar en una classe superior a la contractada.

Què és la tarifa blava i com la puc reservar?

Amb la tarifa blava aconseguiràs bitllets d'avió per menys Avios. Els canvis (abans de la sortida del vol) i reemborsaments (amb 24 hores d'antelació) estan permesos, però impliquen una penalització. Per reservar la tarifa blava, pots accedir directament a iberia.com des de la secció Utilitza els teus Avios o trucar al teu Centre de serveis d'Iberia Plus.

Com puc accedir a les campanyes d'Iberia Plus?

Si ja formes part del nostre programa Iberia Plus, has de tenir en compte que algunes campanyes i ofertes requereixen inscripció. Si vols participar en aquestes promocions personals, accedeix a la teva àrea privada dins d'Iberia.com i inscriu-te a l'apartat "El meu perfil / Les meves promocions".
Si trobes alguna incidència en el procés, contacta amb el teu Centre de serveis d'Iberia Plus.

Com puc accedir a la classe superior a la reservada a canvi d'Avios?

Si tens un bitllet en classe turista (tarifa Y, B o H) d'un vol directe del Grup Iberia* (Iberia, Iberia Express i Iberia Regional/Air Nostrum) i vols que et canviem la reserva a classe Turista Premium o Business, podràs adquirir un Upgrade amb els teus Avios per viatjar en una cabina superior. Aquest servei està subjecte a disponibilitat.

*Llevat en vols de Pont Aeri i vols operats per altres companyies.

Carregant...