La teva reserva

Introdueix les dades personals; afegeix equipatge; tria seient; reserva menjar, hotel o cotxe, i fes els teus tràmits, com ara cancel·lacions o confirmacions, a través de Gestiona la teva reserva.

Quins tràmits puc fer a través de Gestiona la teva reserva?

Un cop emès el bitllet electrònic (TKT), accedeix amb el teu Codi de reserva i podràs fer els tràmits següents a través de l'opció Gestiona la teva reserva:

 • Cancel·lar/confirmar les reserves fetes a Iberia.com.

 • Comprovar la situació de les teves reserves. Vols, dates, horaris… I, a més, visualitzar el teu número de bitllet (TKT) i obtenir-ne una còpia.

 • Modificar la reserva. Els canvis de dates i vols només es poden fer fins a tres hores abans de la sortida del vol i estan subjectes a les condicions de la tarifa del bitllet (pot admetre canvis sense cap despesa, amb una penalització o potser no en permet cap).

 • Reservar el seient o comprar equipatge addicional.

 • Modificar o incloure el teu número de telèfon de contacte o correu electrònic. Recorda que els canvis de nom en les reserves de places i/o bitllets NO estan permesos.

 • Sol·licitar algun servei especial: reserva d'animals domèstics a la cabina, d'equipatges especials a la bodega (material esportiu, cadires de rodes, bicicletes, etc.) i del servei d'atenció per a viatgers amb necessitats especials.

 • Accedir a les nostres ofertes per viatjar en Business. Indica'ns el preu que estàs disposat a pagar per viatjar en Business i podràs gaudir de l'experiència.

 • Afegir les teves dades: Informació de Passatgers Anticipada (API). Els governs de determinats països exigeixen a Iberia que recopili informació específica dels passatgers abans de començar el viatge.

 • Completar el viatge. Aprofita les nostres ofertes reservant o contractant amb nosaltres l'hotel, els trasllats, les assegurances, els cotxes de lloguer i les rutes, activitats i excursions, entre d'altres.

 • Reservar menjar especial. Podràs sol·licitar menjar especial en vols de més de quatre hores i mitja de durada en classe Turista o de més de 90 minuts en classe Business.

 • En cas de cancel·lació o disrupció del teu vol, podràs canviar les dates o tramitar el reemborsament.

 • Accedir a una cabina superior, consulta les condicions a la pàgina de Upgrade.

En cas que el teu bitllet no permeti canvis a través d'Iberia.com, podràs fer-los trucant al nostre Centre de Reserves o acudint a una oficina de venda.

Què és el número de bitllet?

El número de Bitllet (TKT o e-Ticket) és un codi de 13 dígits, en què els tres primers identifiquen la companyia aèria que emet el bitllet. L'identificador d'Iberia és el 075.
Quan reservis un vol a través d'Iberia.com, rebràs un correu de confirmació amb el número del bitllet (la numeració del qual començarà sempre pels dígits 075), juntament amb el Codi de reserva o localitzador.

Si apareix com a "pendent" (correu de Sol·licitud en curs), vol dir que encara s'està tramitant l'emissió del bitllet. En aquest cas, rebràs el correu de confirmació amb totes les dades quan finalitzi el procés. Si no és així, truca al nostre Centre de Reserves per comprovar que tot és correcte.

Quan obtinguis la targeta d'embarcament, hi veuràs tant el número de bitllet com el del localitzador a l'extrem superior dret, just a sota del codi de barres.
Totes les taxes i impostos que graven el transport aeri s'inclouen en el preu del bitllet i s'indiquen desglossats, quan s'hagin afegit a la tarifa del bitllet, al camp "impostos i taxes".
T'aconsellem que conservis el correu de confirmació amb totes les dades del viatge fins que l'hagis finalitzat.

Quin temps de validesa té un bitllet?

El bitllet és el contracte de transport entre l'aerolínia i el passatger el nom del qual hi aparegui. Un bitllet és vàlid per al transport durant un any:

 1.  des de la data d'emissió, sempre que no s'hagi fet servir cap cupó de vol; o
 2.  des de la data d'ús del primer cupó, sempre que aquest ús hagi tingut lloc dins de l'any en què es va emetre el bitllet.

Si la teva petició està relacionada amb un canvi en les dates dels vols, amb un canvi de l'itinerari o amb un canvi de la màxima estada permesa a la destinació, contacta directament amb qualsevol oficina d'Iberia per poder consultar les condicions de la tarifa adquirida. Si el bitllet l'ha emès una agència de viatges i encara no has començat el viatge, t'hi hauràs de posar en contacte directament.

Carregant...