Saltar a contingut

Reserva de seientsTens dubtes?

Com puc sol·licitar la devolució de l'import abonat per una reserva anticipada de seient de pagament?


Pots sol • licitar els reemborsaments pels seients abonats només en determinades circumstàncies. Consulta els termes i condicions per obtenir més informació.
Les sol • licituds de devolució del càrrec per reserva de seients adquirits en agències de viatges hauràs tramitar ea través del punt de venda. No pots sol • licitar als aeroports ni a bord dels avions.
Tens un termini màxim de sol • licitud de devolució de 14 dies després de l'últim vol de l'itinerari.
La devolució es farà sempre al mateix mitjà de pagament amb el que hagis abonat la reserva del seient anticipada de pagament.

Tornar a dalt

Requisits especials per viatjar en els seients d'emergència


Per raons de seguretat, lnomés pots ocupar algún d'aquests seients si no tens cap dificultat motriu i pots entendre les instruccions relatives a la seguretat (tant escrites com orals, en espanyol o bé en anglès).
Has de ser una persona amb prou força per accionar la porta de sortida d'emergència i que està disposada a ajudar si la situació ho requereix.
Esser més gran de 15 anys.

En cap circumstància no pots reservar o ocupar un seient d'emergència si:

  • A causa de l'estatura, la complexió física, l'edat o la malaltia tens dificultats per moure's ràpidament.
  • Si estàs en estat avançat de gestació.
  • Si viatges amb altres persones a càrrec teu que puguin requerir la teva ajuda en una situació d'emergència.
  • Si viatges amb animals en cabina.
  • Si estàs prenent prenent alguna medicació que pugui afectar els requisits sol•licitats.
Tornar a dalt

Es pot reservar un seient pròxim a la sortida d'emergència?


En els vols d'Iberia i Iberia Regional Air Nostrum pots reservar els seients més pròxims a la sortida d'emergència. Entre aquests hi ha els seients Turista XL, en què disposes de més espai per estar més còmode.
Aquests seients estan situats pròxims a les sortides d'emergència dels avions; per tant, per utilitzar-los, has de ser capaç de col•laborar amb la tripulació en situacions d'emergència i has de complir uns requisits determinats. Consulta els requisits especials per viatjar en els seients d'emergència

Tornar a dalt

Puc reservar un seient de pagament anticipadament utilitzant els meus Avios?


Aquesta posibilitat no està disponible en la actualitat.

Tornar a dalt

Puc canviar el meu seient reservat de manera anticipada?


Pots canviar les reserves prèvies de seient que no requereixin pagament en qualsevol moment. En les reserves de seient de pagament anticipades, no podràs modificar la selecció del seient en el mateix vol fins fer el check-in.
Si les condicions de la tarifa del teu bitllet aeri et permeten fer canvis i decideixes canviar el teu vol, podràs seleccionar un seient equivalent en el nou vol. En el cas de les reserves de seients de pagament anticipades, si no hi ha disponible un seient equivalent o canvíes a un seient d'import inferior, l'import addicional pagat no et serà reemborsat. Si el seient seleccionat en el nou vol és d'import superior hauràs de pagar la diferència.
Els reemborsaments de les reserves de seients de pagament anticipades només estan disponibles en determinades circumstàncies. Consulta els termes i condicions per obtenir més informació.

Tornar a dalt

Puc veure el plànol de seients de l'avió per fer la reserva?


Si la teva reserva ho permet pots accedir a gestió de reserves , des d'on podràs veure el plànol de l'avió i la disponibilitat de seients en aquell moment i reservar el seient que prefereixes.
Revisa la política de reserva anticipada de seients per fer la reserva.

Tornar a dalt

Puc reservar un seient de manera anticipada?


Per poder estar més còmode a bord i volar juntament amb els teus familiars i companys de viatge, t’oferim la possibilitat de triar el seient amb més anticipació des del moment de la compra. Si la teva tarifa no inclou la possibilitat de triar i reservar seient, podràs fer-ho anticipadament per un import més econòmic que a l'aeroport. Consulta la política de reserva anticipada de seients per fer-ho, depenent de la classe en la que volis.

Podràs sol•licitar online el teu seient des del mateix moment en què compris el bitllet, o amb posterioritat des de Gestió de reserves i a Facturació online .

Tornar a dalt

Pregunta'ns-ho