Ajuda i dades generals

T'ajudem a organitzar el viatge del principi al final. Tramitem el teu justificant de vol. Coneix els teus drets i les nostres recomanacions per navegar amb seguretat.

Com pots planificar el viatge pas a pas

Intentem ajudar-te en tot el possible perquè els preparatius per viatjar siguin més fàcils. Consulta tots els passos a seguir per organitzar el viatge de principi a final d'una manera pràctica i senzilla. T'acompanyem des del moment de la compra del bitllet fins a l'arribada a l'aeroport de destinació.

Com pots sol·licitar un justificant d'haver volat, de retard o de cancel·lació de vol?

Pots obtenir un justificant a través d'Iberia.com a Petició de justificant.

Indica el motiu del justificant que sol·licites:

  • Justificant d'haver volat.

  • Justificant de no haver volat.

  • Justificant de vol endarrerit.

  • Justificant de vol cancel·lat.

Llista de passatgers d'un vol

Per raons de seguretat i a causa de la legislació vigent en matèria de protecció de dades, lamentem no poder-te oferir aquesta informació.

Coneixes els teus drets com a passatger?

La Unió Europea ha establert els drets dels passatgers de companyies aèries i treballa per potenciar-los. Aquests són els teus principals drets.

Publicitat a Iberia

Al web d'Iberia Media trobaràs tota la informació que necessites conèixer sobre els nostres suports publicitaris. Plataformes, perfil d'audiència, tarifes oficials, etc.
Visita www.iberiamedia.eu.

Recomanacions de seguretat

A causa d'alguns intents de "phishing" o pesca de credencials que s'han produït en nom de la nostra companyia, et volem informar que Iberia no t'enviarà mai per correu electrònic cap sol·licitud en què hagis d'indicar les dades personals o bé les claus.

El "phishing" o pesca de credencials és un frau comú a Internet i consisteix en l'enviament de correus electrònics que simulen ser d'empreses importants com ara bancs, financeres, negocis en què es fan pagaments i compres en línia, etc. Aquests correus ofereixen suposades promocions o beneficis en nom d'una empresa per tal de cometre delictes com ara robatori d'identitat, extracció de diners, entre d'altres, i inclouen un enllaç que porta l'usuari a un lloc web, en teoria conegut, però que és una còpia de l'original en què se sol·licita informació confidencial.

Per evitar aquest frau, et recomanem el següent:

  • Verifica la font d'informació. No contestis automàticament a cap missatge de correu electrònic que et sol·liciti informació personal o financera.

  • Comprova que el lloc web al qual has entrat és una adreça segura: Ha de començar amb https:// i, a la barra d'estat del navegador, hi has de veure un petit cadenat tancat.

Si reps una comunicació que et generi alguna sospita relativa a una reserva que no has fet, o bé que contingui un localitzador que no coincideix amb el que et vam facilitar durant el procés de compra, elimina-la i, si vols, pots contactar amb el Centre d'Atenció Iberia Plus per aclarir qualsevol dubte o consulta.

Si has rebut un missatge de correu d'aquestes característiques i has introduït les teves credencials en una pàgina fraudulenta, et recomanem que modifiquis la contrasenya d'accés al compte d'Iberia des d'Iberia.com i també la de tots aquells serveis en què utilitzis la mateixa consigna. En aquest sentit, et recomanem no fer servir una mateixa clau per a diferents serveis.

El nostre compromís de servei amb els clients

Consulta el document Compromís de servei amb els clients signat l'any 2002, la finalitat del qual és proporcionar als nostres clients informació detallada sobre les condicions bàsiques dels nostres serveis.

Quina és la nostra política de protecció de dades personals?

Iberia es compromet a respectar la teva privadesa i a protegir les teves dades personals. Consulta la nostra Política de privacitat per entendre millor com utilitzem les dades personals.

Si vols modificar les teves dades personals o bé accedir-hi, emplena la sol·licitud de gestió de dades personals i et respondrem al més aviat possible. Has de tenir en compte que, per llei, el temps de resposta per a aquestes peticions és d'un a dos mesos com a màxim, en cas de tractar-se de peticions complexes.

Iberia Feina

Accedeix al nostre Portal d'ocupació per consultar ofertes i gestionar les teves sol·licituds.

Sala de Premsa

Visita la sala de premsa  del nostre web corporatiu, amb noves vistes i continguts.

Iberia com a patrocinador

Si creus que a Iberia podem estar interessats a patrocinar el teu projecte, completa aquest formulari (disponible en castellà i en anglès).
Envia'ns una única sol·licitud i així et podrem respondre amb més agilitat. L'avaluarem detalladament i et respondrem al més aviat possible.

Cursos per perdre la por de volar

No podem oferir-te cap curs en aquest moment, ja que no estan disponibles temporalment.

On puc consultar totes les preguntes freqüents?

Troba resposta als teus dubtes sobre reserves, compra, pagaments, check-in, equipatge, facturació, documentació i tot el que necessites per al vol a la nostra secció d'Ajuda.

Punts Travel Club

Per a totes les consultes relacionades amb la targeta de Travel Club, preguem contactar directament amb Travel Club al telèfon 91 387 4387 disponible de dilluns a divendres de 9 a 21 hores i els dissabtes de 9 a 15 hores.

Carregant...