Dispositius electrònics

Informació sobre el transport dels equips i dispositius electrònics i el seu ús durant el vol.

Podré connectar l'ordinador a una font d'alimentació a l'avió?

Els nous avions de llarg radi disposen de:

  • Connector universal d'energia (UE, EUA i Regne Unit).

  • Connector USB per carregar, escoltar i visualitzar els teus propis continguts.

Avions de radi mitjà i curt (Als A320 i A321 actualitzats)

  • Classe Business

    • Connector universal d'energia (UE, EUA i Regne Unit).

    • Connector USB per carregar, escoltar i visualitzar els teus propis continguts.

  • Classe Turista

    • Connector USB per carregar.

Quins articles amb bateries/piles em puc emportar?

El transport de dispositius electrònics i de bateries de liti està limitat per les seves característiques i depèn de si estan instal·lades a l'equip o si viatgen com a recanvi. Els dispositius que funcionen amb bateries de liti (com ara els drons) es poden transportar a la cabina sempre que la bateria no superi els 160 Wh.

Consulta a la nostra pàgina de Dispositius electrònics la normativa de transport de piles i bateries de liti, i confirma si poden viatjar com a equipatge de mà, facturat o com a mercaderia.

Està permès fumar cigarretes electròniques als vols d'Iberia?

Tots els vols d'Iberia són de no fumador i està prohibit l'ús de cigarretes, cigars, pipes, cigarretes electròniques o dispositius similars als seus avions.

L'Organització d'Aviació Civil Internacional (OACI) ha prohibit transportar cigarretes electròniques a l'equipatge facturat a la bodega, però sí que està permès dur-les a la cabina (sense utilitzar-les ni recarregar-les).

Puc fer servir el mòbil o un altre aparell electrònic a l'avió?

Pots fer servir el telèfon mòbil o un altre aparell electrònic en mode avió o equivalent (transmissió de dades desactivada) durant tot el vol.
Per raons de seguretat i per evitar incidències sobre els sistemes i equips dels avions, hi ha certs dispositius electrònics que continuen estant prohibits en l'enlairament, durant el vol i en l'aterratge.

Els nous avions de llarg radi  disposen de connexió per satèl·lit per oferir-te xarxa Wi-Fi a través dels teus dispositius personals. Així, durant el viatge podràs accedir al correu, visitar les teves xarxes socials preferides, enviar missatges de text i fer servir aplicacions de missatgeria instantània. Et recomanem que desconnectis la transferència de dades o que apaguis el telèfon mòbil en cas que no vulguis utilitzar aquest servei.

Carregant...