Saltar a contingut

Dispositius electrònicsTens dubtes?

Podré connectar el meu ordinador a l'avió a una font d'alimentació?


Els nous avions de llarga distància (avions A330 i A340-600 amb nous interiors) disposen de:

  • Connector universal d’energia (UE, EE.UU. i Regne Unit).
  • Connector Apple per carregar, escoltar i visualitzar els teus propis continguts.
  • Connector USB per carregar, escoltar i visualitzar els teus propis continguts.

Tornar a dalt

Quins articles amb bateries / piles puc dur?


El transport de bateries de liti és limitat a causa de les seves característiques i en funció de si estan instal•lades en l’equip o si, en canvi, les portem com a recanvi.
Els dispositius que funcionen amb bateries de liti, com ara els drons, es poden transportar a la cabina sempre que la bateria no superi els 160 Wh. En cas contrari, no s'acceptaran.

Consulta a la nostra página de Dispositius electrònics, la normativa de transport de piles i bateries de liti i confirma si poden viatjar com equipatge de mà, facturat o com mercaderia.

Tornar a dalt

Està permès fumar cigarretes electròniques en els vols d' Iberia?


Tots els vols d'Iberia són "no fumador", quedant així prohibit l'ús de cigarretes, cigars, pipes i cigarretess electròniques en els seus avions.

L'Organització d'Aviació Civil Internacional (OACI) ha prohibit transportar cigarretes electròniques en l'equipatge facturat en bodega, tot i que sí estarà permès dur-les a la cabina de l'avió (sense utilitzar-les ni recarregar-les).

Tornar a dalt

Puc fer servir el meu telèfon mòbil o algun altre aparell electrònic a l'avió?


Els pots utilitzar en "mode avió" o equivalent (transmissió de dades desactivada) durant tot el vol.

Per raons de seguretat, per evitar incidències sobre els sistemes i equips dels avions, hi ha certs dispositius electrònics que continuen estant prohibits en l'enlairament, durant el vol i en l'aterratge. Cal que ho tinguis sempre en compte per volar amb seguretat.

Els nous avions de llarga distància (avions A330 i A340-600 amb nous interiors) disposen de connexió per satèl•lit per oferir-te xarxa WiFi en itinerància a través dels teus dispositius personals. Ara, durant el viatge podràs accedir al teu correu, visitar les teves xarxes socials preferides, enviar missatges de text i utilitzar aplicacions de missatgeria instantània. Et recomanem que apaguis el mòbil si no vols utilitzar aquest servei.

Tornar a dalt

Pregunta'ns-ho