Butlletins Iberia

Subscriu-te als butlletins electrònics d'Iberia per rebre totes les nostres promocions. Actualitza les teves dades i preferències o deixa de rebre informació comercial per correu electrònic.

Com em puc subscriure als e-Butlletins o actualitzar les meves dades i preferències?

T'hi pots donar d'alta a través dels bàners o mòduls d'e-Butlletins que trobaràs a les pàgines d'ofertes o d'actualitat, o altres que podràs veure mentre naveguis per iberia.com.

Evita subscripcions no desitjades en només dos passos:

  • Emplena un petit formulari amb algunes dades obligatòries (nom i adreça electrònica) i, immediatament, t'enviarem un correu a l'adreça introduïda, en el qual se t'indicarà la data límit per confirmar la subscripció. Si no ho fas abans de la data indicada, no hauràs finalitzat el procés d'alta i la teva sol·licitud s'eliminarà de manera automàtica.

  • Fes clic a Confirma l'alta i et redirigirem a una pàgina en la qual podràs completar o modificar les teves preferències i finalitzar el procés.

A partir d'aquell moment podràs rebre informació sobre ofertes, promocions i notícies referents al Grup Iberia, així com dels partners amb què el Grup Iberia manté relacions, la qual cosa et permetrà beneficiar-te de ser client d'Iberia.
A més, si ens indiques la teva ciutat de sortida i les destinacions preferides, et podrem oferir propostes més ajustades als teus interessos.

Podràs actualitzar les dades o canviar les preferències des del darrer e-Butlletí que hagis rebut o emplenant directament el següent formulari indicant en el Tipus de sol·licitud: "Oposició/Limitació" i en el Motiu: "Butlletins".

A més, en qualsevol moment et podràs tornar a donar d'alta o tornar a indicar la teva adreça electrònica als mòduls d'e-Butlletins, i rebràs un correu per preguntar-te si vols anul·lar la subscripció o gestionar les preferències. Només hauràs de triar l'opció pertinent.

No vull rebre informació comercial per correu electrònic

Si ets client d'Iberia Plus podràs accedir a la teva àrea personal > El meu perfil > Subscripcions i seleccionar aquelles comunicacions concretes que no vulguis rebre.

Si t'enviem els butlletins d'ofertes d'iberia.com, te'n podràs donar de baixa des de l'últim butlletí que t'hagin lliurat fent clic a l'enllaç Gestionar preferències o en qualsevol moment des dels mòduls d'e-Butlletins d'iberia.com, tornant a realitzar l'operació de "donar-se d'alta" o indicant novament l'adreça electrònica, la qual cosa generarà l'enviament d'un missatge a la teva adreça electrònica, en el qual se't preguntarà si vols gestionar les preferències o bé anul·lar la subscripció. Per completar la sol·licitud de baixa, fes clic a l'opció que vulguis o també pots emplenar el següent formulari indicant en el Tipus de sol·licitud: "Oposició/Limitació" i en el Motiu: "Butlletins". Cancel·larem la teva subscripció en el termini d'un mes com a màxim.

Carregant...