Descomptes per a família nombrosa

Gaudeix del descompte de família nombrosa als teus vols d'Iberia. Coneix les condicions i les bonificacions disponibles i quan es poden aplicar a les famílies monoparentals.

Hi ha descompte per a famílies nombroses?

Segons l'Ordre del Ministeri de Foment 3837/2006, s'estableix la bonificació de les tarifes aèries nacionals per als membres de les famílies amb residència reconeguda a Espanya i que estiguin en possessió del Títol de família nombrosa expedit per la seva comunitat autònoma.

 

Categoria Bonificació

Família nombrosa general

5% de descompte

Família nombrosa especial

10 % de descompte

 

La bonificació és aplicable, amb petició prèvia del beneficiari, als bitllets domèstics que s'emetin a Espanya per a vols regulars i a totes les rutes dins del territori espanyol. Afecta totes les tarifes, el valor de les quals aparegui al bitllet, llevat de les tarifes de classe Business, en les quals el descompte estarà limitat al total de la bonificació aplicable a la tarifa en classe Turista Completa.

La bonificació per família nombrosa se sumarà a la subvenció per residència, si es donen totes dues circumstàncies. La bonificació de família nombrosa en cap cas no s'aplicarà amb caràcter retroactiu.

Les despeses de gestió del bitllet també estaran subjectes a l'aplicació de la bonificació, amb el mateix criteri de límits que s'aplica per al descompte de residents.

Puc comprar els bitllets a iberia.com amb la bonificació de família nombrosa?

El descompte de família nombrosa s'aplica de manera directa a iberia.com. Només hauràs de marcar el tipus de categoria a la qual pertanys i el codi de descompte en el procés de compra. Aquesta subvenció, atorgada per l'Estat espanyol, no s'aplica si pagues els bitllets amb Avios.

Si viatges en el Pont Aeri o en vols amb codi Iberia operats per Vueling, hauràs de fer la teva reserva trucant al telèfon 900 111 500 / +34 913 33 67 01 .

Per poder aplicar el descompte de família nombrosa cal que tots els passatgers de la reserva tinguin dret al descompte, que contingui només trajectes nacionals i que la condició del titular estigui en vigor fins a la data de finalització del viatge.

Recorda que hauràs de presentar el títol de família nombrosa en el moment de la facturació o de l'embarcament, per la qual cosa és imprescindible que el portis amb la resta de documentació. Iberia es veurà obligada a refusar l'embarcament de passatgers amb bitllets bonificats que no puguin aportar aquest títol.

Es pot obtenir algun tipus de descompte per a família monoparental?

Segons l'Ordre del Ministeri de Foment 3837/2006, la bonificació de les tarifes aèries nacionals per als membres de famílies nombroses preveu el cas de les famílies monoparentals per viduïtat amb dos fills a càrrec.

Carregant...