Vols especials

Descobreix els bitllets combinats d'avió amb tren o amb autobús i com pots contractar un vol a la teva mida. Coneix les companyies aèries de l'Aliança oneworld o LEVEL, la companyia de baix cost d'IAG.

Vols de oneworld

Oneworld és la principal aliança d'aerolínies del món. Ofereix una autèntica xarxa global per als qui viatgen tant per negocis com per plaer, amb vols a més de 850 destinacions de 150 països, amb tarifes adaptades i serveis de suport global perquè les connexions entre vols siguin sempre una experiència agradable.

I si, a més a més, ets titular de la targeta Iberia Plus, podràs relaxar-te i gaudir encara més del teu temps, aprofitant els beneficis que t'ofereix.

Bitllet combinat Train&fly (Tren i Avió)

Des d'ara podràs fer connexions en tren amb els nostres vols: els bitllets Train&Fly (tren i avió) combinen algunes destinacions nacionals de Renfe via Madrid (Atocha o Chamartín) amb la nostra xarxa intercontinental des de l'aeroport de Madrid-Barajas Adolfo Suárez.

Què és un bitllet Bus&Fly i on estan disponibles?

El bitllet Bus&Fly combina vols internacionals d'Iberia des de l'aeroport de Madrid-Barajas Adolfo Suárez amb autobusos d'ALSA des d'algunes ciutats espanyoles.

Aquests bitllets s'adquireixen sempre fins a la destinació final; per tant, Iberia, ALSA et garanteixen les connexions en els trànsits i l'atenció de qualsevol possible incidència. Al bitllet s'hi mostrarà la informació dels vols d'Iberia i els desplaçaments en superfície operats per ALSA.

Hem optimitzat els temps de connexió a Madrid (Terminal 4) entre el transport aeri i el terrestre perquè puguis facturar/recollir l'equipatge i arribar al teu transport següent.
A més, podràs obtenir Avios addicionals en fer ús d'aquests bitllets.

Vols especials (xàrter): contractar un vol personalitzat

T'oferim la possibilitat de contractar un vol especial (xàrter) personalitzat per a les teves necessitats en congressos, incentius, espectacles esportius i qualsevol altre tipus d'esdeveniment que necessitis organitzar.

LEVEL, la nova marca del grup IAG per a vols de llarg radi.

LEVEL és la marca d'aerolínia de baix cost i llarg radi d'IAG que va començar a volar el juny del 2017. LEVEL vola des de Barcelona a Nova York, San Francisco i Boston, als Estats Units, i a Buenos Aires i Santiago de Xile, a Llatinoamèrica. La companyia ofereix una experiència a bord personalitzada i diferencial a preus atractius.

LEVEL t'ofereix diferents tarifes amb opcions senzilles perquè s'ajustin al teu pressupost, amb la possibilitat d'afegir altres serveis a la tarifa si no hi estan inclosos abans del vol.
Pots obtenir-ne més informació a través de Contactes de LEVEL.

Viatjant amb LEVEL podràs acumular i bescanviar Avios del programa de passatger freqüent de les aerolínies d'IAG. Això et donarà l'oportunitat de viatjar a 380 destinacions a través de la xarxa del grup.

Carregant...