Iberia a l'aeroport de Madrid

Consulta com s'arriba a la T4 i a la T4S de l'aeroport de Madrid, des d'on operen els vols d'Iberia o tots els serveis que oferim.

Com s'arriba a l'Àrea Terminal de l'aeroport Madrid-Barajas Adolfo Suárez (T4 i T4S)?

Tens diverses opcions per arribar a l'aeroport Madrid-Barajas Adolfo Suárez, segons si utilitzes transport públic o privat.
Si decideixes utilitzar el transport públic, podràs triar entre autobús, tren o metro (Línia 8). En el cas del transport privat, recorda que hi pots accedir per la carretera de peatge M-12 o per la carretera M-14 enllaçant amb l'M-13, sense peatge.

Com puc saber si el meu vol surt de la terminal T4 o de la terminal T4S (Satèl·lit) de Madrid?

Recorda que la facturació de tots els vols es fa des de la Terminal Principal, Edifici Terminal o T4. A l'Edifici Satèl·lit (T4S) només s'efectuaran embarcaments i desembarcaments de vols amb destinacions No Schengen, avions de fuselatge ample i alguns vols amb destinacions Schengen.

Els dos edificis estan units pel túnel de serveis aeroportuaris (TSA) i el tren de connexió (APM).
Comprova al teu bitllet la terminal des d'on has d'embarcar. En qualsevol cas, i com a norma general, tots els vols del Pont Aeri i la majoria dels vols nacionals i Schengen surten de la T4.

Llevat de canvis d'última hora, els vols Schengen, els domèstics i els d'Air Nostrum surten i arriben sempre a la T4, amb les portes d'embarcament K (de la K86 a la K93).
Els internacionals no Schengen surten del Satèl·lit (T4S).
Excepcionalment, algun vol domèstic (inclòs el Pont Aeri) i Schengen poden sortir des del Satèl·lit.
Per saber des de quina terminal opera el teu vol, comprova la Informació de vols d'arribades i sortides.

Com es fan els desplaçaments entre les terminals T1, T2, T3 , T4 i T4S de Madrid?

Per poder-te moure entre la Terminal T4 i T4S:
Independentment de la terminal assignada al teu vol (T4 o T4S), l'accés sempre es fa des de la T4 o Edifici Terminal. Tots dos edificis, ubicats l'un davant de l'altre a l'extrem nord de l'actual aeroport, s'uneixen a través d'un tren de connexió subterrani (APM).

Per connectar les terminals T1, T2 i T3 amb la T4 i la T4S i viceversa:

  • Connexió interna: bus de passatgers en trànsit.
    Si estàs en trànsit amb l'equipatge ja facturat en origen, podràs fer servir aquest servei gratuït per desplaçar-te internament per l'aeroport, entre les terminals T1, T2, T3, T4 i T4S.

  • Connexió externa: autobusos-llançadora gratuïts d'AENA.
    Operen les 24 h i surten des de les terminals T1 i T2 directament fins a la terminal T4.

On són les oficines d'Iberia a la Terminal 4 de Madrid?

T'indiquem la localització de les nostres oficines a l'aeroport de Madrid.

Oficina de bitllets
Les nostres oficines de bitllets són a les capçaleres d'illot properes als taulells de facturació de la T4.

Oficines d'Informació i Atenció al Client:

  • La T4 disposa de diversos punts d'Informació i Atenció al Client d'Iberia: dos a la capçalera d'illot propera als taulells de facturació, dos en cadascuna de les ales de la zona d'embarcament (Zona H i K) i tres a la sala d'arribades (recollida d'equipatge).

  • La T4S disposa de quatre punts d'Informació i Atenció al Client: un a la zona central de l'àrea de facturació, dos en cadascuna de les ales de la zona d'embarcament (Zona R i U) i un més al centre de la zona d'embarcament.

Oficina de trànsits:
Algun dels taulells d'Informació i Atenció al Client d'Iberia també funciona com a taulell de Trànsit.

  • A la T4 estan situats en cadascuna de les ales de la zona d'embarcament (Zones H i K).

  • A la T4S n'hi ha un a la zona central de l'àrea de facturació i dos a la zona de l'àrea d'embarcament.

On es factura a la Terminal 4 de Madrid?

A l'aeroport de Madrid, tots els vols es facturen de manera polivalent (incloent-hi Air Nostrum) a l'àrea de facturació de la Terminal 4, Nivell 2
. Aquest model de facturació d'Iberia permet que, independentment de la destinació, puguis facturar des de qualsevol taulell que la companyia tingui obert.
L'àrea de facturació es divideix en dues zones diferenciades per a la classe Business i la classe Turista.
A més, trobaràs 48 màquines de check-in, amb equipatge i sense. 

El Pont Aeri té una àrea exclusiva a la qual s'accedeix directament des de l'entrada a la T4 de Madridi des del Corredor Barcelona-Madrid de la Terminal 1 de Barcelona.

On es recull l'equipatge a la Terminal 4 de Madrid?

En arribar a l'aeroport de Madrid, podràs recollir l'equipatge des de qualsevol origen, al nivell d'arribades de la T4. És també on es passa la duana dels vols procedents de zones internacionals NO Schengen.
A la sala d'arribades també trobaràs un taulell d'Atenció al Client per gestionar qualsevol incidència relacionada amb l'equipatge.

Com es fa la connexió de vols a l'aeroport de Madrid? I a la resta d'aeroports?

L'àrea terminal de l'aeroport d'Adolfo Suárez Madrid-Barajas està formada per dos edificis independents: la Terminal T4 (Edifici terminal) i la Terminal T4S (Edifici satèl·lit). Totes dues estan connectades per un tren automàtic amb alta freqüència de pas. Segons l'origen i la destinació del vol, hauràs de canviar de terminal o bé fer la connexió al mateix edifici.
Hi ha també serveis de tren, bus o microbús per enllaçar la T4 i T4S amb les terminals T1, T2, i T3.

Consulta tota la informació a la nostra pàgina de connexions a l’aeroport de Madrid o d'altres aeroports internacionals.

Carregant...